کد خبر: 417318
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۸۹ - ۱۸:۰۱
سرهنگ حجت الله واعظی نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا درباره معافیت تحصیلی مشمولان وظیفه گفت: براساس قانون وظیفه عمومی هر فرد دانش آموز می تواند به صورت پیوسته تا 24 سالگی برای اخد مدرک پیش دانشگاهی و 23 سالگی برای اخذ مدرک دیپلم ادامه تحصیل دهد.

معاون اجتماعی سازمان وظیفه عمومی در ادامه اظهار داشت: بنابراین پس از پشت سر گذاشتن این سن، افراد مشمول شناخته شده و در صورت عدم حضور برای گذراندن دوران خدمت وظیفه، غایب محسوب می شوند.

وی ادامه داد: مشمولان متولد سه ماهه اول سال که دیپلم خود را در خرداد ماه اخذ کنند، می توانند تا 18 آبان ماه سال اخذ دیپلم یا مشمولیت برای راهیابی به دانشگاه از معافیت استفاده کنند. این در حالی است که مشمولان سه ماهه دوم تا 18 آذر ماه سال اخذ دیپلم یا مشمولیت از معافیت برخودار هستند.

واعظی نژاد تأکید کرد: متولدان سه ماهه سوم و چهارم سال نیز به ترتیب تا 18 دی و 18 بهمن سال اخذ دیپلم و مشمولیت امکان استفاده از معافیت را دارند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار