کد خبر: 417110
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۸۹ - ۰۸:۵۱
لحظاتی پیش نوری المالکی نخست وزیر عراق طی سفری یک روزه وارد تهران شد.
به گزارش فارس به نقل از تلویزیون العالم، هواپیمای حامل نوری المالکی نخست وزیر عراق لحظاتی پیش در باند فرودگاه مهرآباد به زمین نشست و از سوی منوچهر متکی وزیر خارجه کشورمان مورد استقبال قرار گرفت.
وی که پیش از این به سوریه و اردن سفر کرده، قرار است بعد از ایران به کشورهای حوزه خلیج فارس، ترکیه و مصر نیز سفر کند.
حسن دانایی‌فر سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد در این زمینه به خبرنگار فارس گفت: بعد از اینکه ائتلاف هم‌پیمانی ملی عراق شکل گرفت و آقای مالکی را به عنوان نامزد نخست‌وزیری مطرح کردند، در گمانه‌زنی‌ها این گونه مطرح شد که گویا موضوع نخست‌وزیری آقای مالکی جدی‌تر شده است.
وی افزود: با توجه به گفت‌‌و‌گوهایی که ائتلاف هم‌پیمانی ملی با ائتلاف کردستان داشتند، موضوع نخست‌وزیری آقای مالکی جدی‌تر شد؛ لذا ایشان سفرهایی را برای جلب توجه، مشاوره و مذاکره با کشورهای همسایه آغاز کرد.
سفیر ایران در بغداد اضافه کرد: آقای مالکی به عنوان کسی که نامزد پست نخست‌وزیری دوره بعدی است لازم دانسته که با کشورهای مؤثر، همسایه و پیرامونی عراق مذاکرات و تبادل نظرهایی را داشته باشد و نقطه نظرات کشورهای پیرامونی را بشنود و نقطه نظرات خود را بیان کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار