
نخست وزیر روسیه با اذعان به تیرگی روابط شهردار مسکو با رئیسجمهوری این کشور، اظهار داشت که "یوری لوژکوف " باید بموقع اقدام به عادی سازی روابط خویش با رئیسجمهوری روسیه مینمود.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، "ولادیمیر پوتین " نخست وزیر روسیه به اظهار نظر در خصوص "یوری لوژکوف " شهردار مسکو که روز سه شنبه به دستور "دمیتری میدویدیف " رئیسجمهوری روسیه از سمت خویش برکنار شد، پرداخت.
به عقیده وی، لوژکوف میبایست بموقع دست به کار شده و به عادی سازی روابط خویش با رئیسجمهوری روسیه میپرداخت.
پوتین گفت: «لوژکوف اقدامات بسیار زیادی برای توسعه مسکو انجام داده است و یکی از شخصیتهای برجسته در روسیه امروزی بشمار می رود. ولی کاملا واضح است که روابط خوبی بین شهردار مسکو و رئیسجمهوری وجود نداشت، ضمن اینکه مشخص است که شهردار باید فرمانبردار رئیسجمهوری باشد و نه برعکس. به همین دلیل لازم بود تا بموقع اقداماتی برای عادی سازی اوضاع در روابط دو طرف صورت میگرفت که چنین نشد.»
همانطور که روز گذشته رسانه های گروهی اعلام کردند، رئیسجمهوری روسیه روز گذشته طی حکمی شهردار پایتخت (مسکو) را از اختیارات خویش برکنار کرد و کاخ کرملین علت این تصمیم "دمیتری میدویدیف " را «از دست دادن اعتماد ریاستجمهوری» اعلام کرد.
"ولادیمیر رسین " که بطور موقت وظایف شهردار مسکو را برعهده دارد، اعلام کرد که شهردار جدید پایتخت روسیه احتمالا ظرف ماه آینده منصوب خواهد شد.