
"پارک چانگ هیون" با بیان اینکه تیم ذوب آهن ایران را به خوبی می شناسد گفت: ما مسافت زیادی را طی کردهایم تا در اصفهان بهترین نمایشمان را ارائه کنیم.
سرمربی تیم فوتبال پوهانگ کره جنوبی در نشست خبری پیش از دیدار با ذوب آهن اصفهان که ظهر امروز سه شنبه در اصفهان برگزار شد با بیان این مطلب افزود: ما مسافت زیادی را از کره جنوبی تا ایران طی کرده ایم تا بهترین نمایش خود را مقابل تیم ذوب آهن داشته باشیم و ثابت کنیم که سال گذشته عنوان قهرمانی آسیا را تصادفی بدست نیاوردیم.
وی با بیان اینکه " تحلیل تیم ذوب آهن خیلی دشوار بود، چون این تیم نسبت به فصل گذشته تغییرات زیادی کرده است"، افزود: در بازی فردا مقابل ذوب آهن شیوه بازی ما در نیمه اول همراه با احتیاط خواهد بود و در نیمه دوم به اجرای تاکتیک های مورد نظرمان می پردازیم.
این مربی کره ای خاطرنشان کرد: برای دو تیم ذوب آهن و پوهانگ به غیر از بازی فردا یک مسابقه هم در کره باقی می ماند که از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
سرمربی تیم فوتبال پوهانگ کره جنوبی اصفهان را زیباترین شهر ایران خواند و افزود: فرصت داشتم به خوبی شهر اصفهان را بگردم اما در همین مدت اندک متوجه شدم این شهر مردمانی خوب و میهمان نواز دارد.
پارک چانگ هیون با اشاره به شرایط تیم پوهانگ در لیگ کره جنوبی گفت: در حال حاضر جایگاه خوبی در جدول رده بندی کی لیگ داریم. با تغییراتی که در ترکیب تیم ما اعمال شده، طی هفته های اخیر نتایج خوبی کسب کردیم. با اینکه در نیم فصل اول امتیازات زیادی از دست دادیم اما می توانیم در نیم فصل دوم امتیازات از دست رفته را جبران کرده و در جدول رده بندی صعود کنیم.
وی در ادامه با ابراز رضایت از عملکرد شاگردانش در دیدارهای اخیر افزود: من عملکرد بازیکنان کره ای را بهتر دیدم و تصمیم گرفتم تنها دو بازیکن برزیلی تیم به نامهای "موتا" و "آلمیرا" را همراه خود به اصفهان بیاورم.
این مربی کره ای از تفاوت ارتفاع دو شهر اصفهان و پوهانگ به عنوان یکی از مشکلات تیمش در بازی فردا یاد کرد و گفت: برای حل این مشکل چند روز زودتر به اصفهان آمدیم تا با شرایط آب و هوایی این شهر خود را مطابقت بدهیم. با این حال در پایان تمرین روز گذشته بازیکنان تیمم بسیار خسته بودند. امیدوارم در بازی فردا مشکلی از این بابت نداشته باشیم.
وی اعمال تغییر در ترکیب تیمش را از راههای غلبه بر مشکل تفاوت ارتفاع عنوان کرد و گفت: در بازی فردا به احتمال زیاد تغییراتی در شیوه بازی خود خواهیم داشت اما همچنان با سیستم 3-3-4 بازی میکنیم.
پارک چانگ هیون از "موتا" به عنوان خطرناکترین بازیکن تیمش یاد کرد و گفت: این بازیکن برزیلی می تواند مهره ای تعیین کننده برای ما در بازی فردا باشد.
این مربی کره ای در ادامه به تعریف و تمجید از تیم ذوب آهن پرداخت و گفت: ذوب آهن تیم اول لیگ ایران است و مسلما از تیمی خوب است و از بازیکنانی توانمند بهره می برد. در این بازیکنان شماره چهار، 10 و 11 بسیار خطرناک هستند و باید در بازی فردا مراقب آنها باشیم.
دیدار تیم های فوتبال ذوب آهن ایران و پوهانگ کره جنوبی ساعت 18:30 دقیقه روز چهارشنبه 24 شهریورماه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار خواهد شد.