روز گذشته نماینده دادستان با حضور در شعبه 113 دادگاه کیفری خطاب به قضات این شعبه گفت: «باتوجه به اعترافات متهم به قتل و مدارک و شواهد موجود در پرونده و با توجه به درخواست اولیای دم برای متهم درخواست صدور حکم قصاص دارم.»
پس از این اظهارات به دستور قاضی محمدیکشکولی متهم در جایگاه قرار گرفت. وی در خصوص این حادثه گفت:«مریم با یکی از دوستانم به نام «مهرداد» بر سر موادمخدر اختلاف و درگیری داشت و آن روز با حضور در خانهام از من خواست تا پولش را از او بگیرم. آن زمان همسرم به خاطر اختلافات خانوادگی خانه را ترک کرده بود و مریم اصرار داشت تا پول او را نگیرم از جلوی خانه ما نمیرود.»
متهم ادامه داد: «شب قبل از قتل او را از خانه بیرون کردم اما روز بعد دوباره جلوی خانهام آمد و شروع به فریاد زدن کرد، این موضوع باعث شد تا او را به داخل خانه ببرم. داخل خانه با او درگیر شدم که ناگهان سرش به دیوار خورد و بر اثر خونریزی مغزی کشته شد.»
«مجید» ادامه داد: «ابتدا جسد او را به بالای پشتبام بردم و بعد هم آن را داخل انباری قرار دادم، اما پس از گذشت 20 روز بوی تعفن باعث شد تا جسد را دوباره بالای بام برده آتش بزنم، بعد هم جسد را در بیابانهای اطراف مهرآباد رها کرده و رفتم.»
پس از این اظهارات و انجام دفاعیات توسط وکیل متهم، قاضی محمدیکشکولی پس از شور با چهار مستشار دادگاه ختم رسیدگی را اعلام کرد.
شرح ماجرا
دهم آذرماه سال گذشته خانواده دختر جوانی به نام «مریم» با مراجعه به دادسرای امور جنایی اعلام کردند دخترشان به دلایل نامعلومی ناپدیده شده است.
با آغاز تحقیقات سرانجام «مجید» به عنوان مظنون به قتل بازداشت و به ارتکاب قتل «مریم» اعتراف کرد.