کد خبر: 410360
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۹
«سید رمضان موسوی مقدم» به عنوان قائم‌مقام سیدعزت‌الله ضرغامی (رئیس سازمان صداوسیما) انتخاب شد.
به گزارش فارس، سیدرمضان موسوی‌مقدم که پیش از این معاونت امور مجلس و استان‌های سازمان صداوسیما را به‌عهده داشت، با حکمی از سوی عزت‌الله ضرغامی به‌عنوان قائم‌مقام ریاست سازمان صداوسیما انتخاب شد.
بنابراین گزارش، پیش از این علی دارابی قائم مقامی ریاست صداوسیما را به‌عهده داشت که با انتخاب او به‌عنوان معاونت سیما، این مسئولیت به موسوی‌مقدم سپرده شد.
پیش از این زنده‌یاد «محمد هنردوست» قائم مقام ریاست سازمان صداوسیما بود که در مهرماه سال 86 به دلیل سکته قلبی دارفانی را وداع گفت.
به گزارش فارس، از اشتری(قائم مقام معاون اداری و مالی صداوسیما)، طهماسبی (مدیر مرکز موسیقی و سرود صداوسیما) و بخشی‌زاده( رئیس مرکز نظارت و ارزیابی صداوسیما) به عنوان گزینه‌های احتمالی معاونت امور مجلس و استان‌های صداوسیما یاد می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار