کد خبر: 410298
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۸۹ - ۲۱:۲۳
اظهارات وزیرخارجه رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات سازش جنجال آفرید
درپی اظهارات وزیر خارجه رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات سازش وزیر امور اقلیت این رژیم خواستار برکناری وی شد.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه القدس العربی، اویشای برافرمن وزیر امور اقلیت از حزب کار با اشاره به اظهارات آویگدور لیبرمن در مورد مذاکرات سازش گفت: عاقلانه نیست فردی که نماینده سیاست خارجی اسرائیل درجهان است، به مذاکرات اعتقاد نداشته باشد و حتی آن را بی‌اهمیت بداند.
لیبرمن دو روز پیش طی سخنانی در جمع اعضای حزب خود(اسرائیل بیتنو) گفت که توافقنامه صلح میان اسرائیل و فلسطینیان در آینده‌ای نزدیک حاصل نخواهد شد و حتی نسل بعدی هم روی صلح را نخواهد دید.
وی افزود: یک توافقنامه صلح کامل که شامل پایانی بر نزاع‌ها بوده و فلسطینیان نیز اسرائیل را به عنوان یک کشور یهودی به رسمیت بشناسند، غیر قابل حصول بوده حتی اگر امتیازات مهم و اراضی سال 1967 به فلسطینیان داده شود.
از سوی دیگر رهبر حزب کادیمای رژیم صهیونیستی با اشاره به مذاکرات سازش خطاب به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم گفت: شما حق ندارید که امیدها را برای برقراری صلح از بین ببرید.
زیپی لیونی، رهبر حزب کادیما و جناح اپوزیسیون در پارلمان رژیم صهیونیستی (کنیست) با اشاره به ازسرگیری مذاکرات مستقیم سازش خطاب به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم گفت: شما حق ندارید که امید اسرائیلی‌ها را برای برقراری صلح از بین ببرید. اکثریت مردم و سیاسیون موافق انعقاد توافقنامه‌ای در زمینه سازش هستند.
هر چند درخواست از نتانیاهو برای برکناری وزیر خارجه نه چندان هماهنگ خود اولین تنش در کابینه جنگ طلب رژیم صهیونیستی به شمار نمی‌رود و پیش از این هم اختلافاتی بر سر عدم هماهنگی بین بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و اویگدور لیبرمن وزیر خارجه این رژیم رخ داده است اما شرایط ویژه اسرائیل پس از بحران ترور فرمانده ارشد حماس در دوبی، حمله به کاروان‌های آزادی غزه و فشارهای غربی برای از سر‌گیری روند سازش، تل‌آویو را در وضعیتی آسیب پذیر‌تر از پیش قرار داده است به ویژه اینکه این رژیم در حال حاضر با چالش‌های جدیدی نیز روبه‌روست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار