کد خبر: 410046
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۸:۴۸
امیدوارم همیشه ببرد تا سرحال باشد
مهاجم استیل آذین گفت: سرمربی استقلال فکر نکند بدون تیم‌ مانده‌ام.

سیاوش اکبرپور از اینکه پرویز مظلومی گفته سیاوش اکبرپور را نمی‌خواهم دلخور است. اکبرپور در این باره گفت: در ابتدا دوست دارم این نکته را مطرح کنم که من60 درصد قراردادم را از مالک باشگاه استیل آذین دریافت کرده‌ام و با توجه به اینکه تازه 2 ماه از لیگ گذشته این اتفاق در هیچ تیمی نیفتاده است. خیلی از تیم ها هنوز پیش قسط اولیه‌شان را هم نگرفته‌اند. به همین دلیل من هیچگاه لطف هدایتی را فراموش نمی‌کنم. از سوی دیگر دلیلی ندارد که به تیم دیگری جز استیل آذین فکر کنم.

وی در پاسخ به پرویز مظلومی که گفته به سیاوش اکبرپور نیازی ندارم، گفت: من بازیکن استیل آذین هستم و فکر نمی‌کنم هیچ نامه یا درخواستی بین دو باشگاه استیل آذین و استقلال مبنی بر انتقال من به این تیم رد و بدل شده باشد که سرمربی استقلال بخواهند در مورد من اظهار نظر کنند. از سوی دیگر آقای مظلومی فکر نکند من بدون تیم ماندم. امیدوارم تیم استقلال همیشه برنده باشد تا سرمربی‌اش خیلی سرحال در مورد مسائل مختلف مصاحبه و اظهار نظر کند.

اکبرپور ادامه داد: من بازیکن استیل آذین هستم و به باشگاهم نیز تعهد دارم و از حضورم در استیل آذین نیز بسیار راضی‌ام. هیچ وقت علاقه ام به استقلال را پنهان نکردم اما در حال حاضر فقط به استیل آذین و موفقیت این تیم فکر می‌کنم.

مهاجم استیل آذین در رابطه با مدیریت فتح الله زاده در استقلال هم گفت: من در مدت 6 سال حضور در استقلال 10 مدیر عامل دیدم که به استقلال آمدند و از این تیم رفتند اما اگر فتح الله زاده در ابتدای فصل در استقلال بود من در استقلال می‌ماندم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار