
به گزارش اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا، سرهنگ حسینزاده، رئیسپلیس آگاهی استان اصفهان در بیان جزئیات این خبر افزود: فردی با مراجعه به پلیس آگاهی اظهار داشت: با مردی به نام«مهدی- م» آشنا شدم که ادعا میکرد توانایی دارد مرا در قرعهکشی یکی از شرکتهای لوازم خانگی شرکت دهد به همین دلیل یکسری از مدارک شناسایی را به او دادم، او پس از گذشت مدتها خبری از او نشد و متوجه شدم مهدی با سوءاستفاده از اطمینان من، با مدارکم در بانکهای مختلف اصفهان افتتاح حساب کرده و با جعل امضا اقدام به اخذ دسته چک کرده و در بازار با استفاده از آنها کلاهبرداری کرده است.
سرهنگ حسینزاده گفت: در انجام تحقیقات درستی اظهارات مرد شاکی برایشان روشن شد. متهم در چهار بانک افتتاح حساب کرده و دستهچک گرفته، بنابراین با انجام اقدامات اطلاعاتی گسترده و استفاده از اطلاعات مردمی محل اختفای متهم شناسایی و طی یک اقدام ضربتی دستگیر و در بازرسی محل تمامی دستهچکهایی که به صورت غیرقانونی از بانکها گرفته بود کشف و ضبط شد.
در بازجوییهای انجام شده متهم که راهی برای انکار جرم خود نمیدید صراحتاً به جرم خود اعتراف کرد و گفت: با اغفال شاکی و دادن وعدههای واهی برای شرکت در قرعهکشی، مدارک مورد نیاز برای افتتاح حساب را از او گرفته و با جعل امضا اقدام به اخذ دستهچکهای مختلف کردم و با آنها از دیگر شهروندان کلاهبرداری میکردم.
با اعترافات متهم پرونده تکمیل و با صدور قرار قانونی روانه زندان شد.