کد خبر: 408166
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۲:۱۴
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از شلیک موفقیت‌آمیز نسل جدید موشک فاتح 110 خبر داد.
به گزارش فارس، سردار احمد وحیدی وزیر دفاع در حاشیه جلسه علنی هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار داشت: بکارگیری سیستم هدایت و کنترل بسیار دقیق، این موشک را قادر می‌سازد با دقت بالایی به اهداف موردنظر اصابت کند.
وی خاطرنشان کرد: نسل سوم موشک فاتح 110 که به دست متخصصان زبده و کارآمد هوافضای وزارت دفاع طراحی و تولید شده از هیچ یک از موشک‌های موجود دنیا الگوبرداری نشده است.
وزیر دفاع افزایش برد، افزایش دقت و کاهش زمان مورد نیاز برای استقرار و پرتاب و سهولت در نحوه انبارداری در مناطق مختلف آب و هوایی را از دیگر ویژگی‌های این موشک برشمرد و افزود: در هفته دفاع مقدس محموله‌های نسل جدید موشک‌ فاتح 110 به نیروهای مسلح تحویل داده خواهد شد.
وحیدی در ادامه تصریح کرد: قدرت موشکی نیروهای مسلح با بکارگیری این موشک به نحو چشمگیری افزایش می‌یابد.
وی ادامه داد: فاتح 110 فتح دیگری در عرصه علم و فناوری دفاعی و نماد دیگری از تحریم‌شکنی و تحریم‌زدایی است.
وزیر دفاع در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه قرار است آمریکا موشک‌های جدیدی را برای مقابله با سیستم موشکی ایران در اختیار کویت قرار دهد،گفت: موشک‌های ما مربوط به کویت نمی‌شود چرا که کویت برای ما تهدیدی نیست بلکه ما با کویت رابطه‌ای دوستانه داریم.
وحیدی با بیان اینکه آمریکا با این موضوعات می‌خواهد پروژه ایران هراسی را دنبال کند، اظهار داشت: البته استقرار این سیستم‌ها در آنجا (کویت) نیازی نیست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار