کد خبر: 405458
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۴:۵۲
«علی‌اکبر اشعری»، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی و مشاور فرهنگی رئیس جمهور در مراسم رونمایی از قرآن‌های نفیس خطی گردآوری شده توسط سازمان اسناد و کتابخانه ملی که صبح امروز در محل کتابخانه ملی برگزار شد، گفت: در نظر داریم که در آستانه شب‌های قدر ماه مبارک رمضان، قدیمی‌ترین نسخه نهج‌البلاغه موجود در جهان را رونمایی و به مردم معرفی کنیم.
وی اضافه کرد: این کتاب که متعلق به سال 521 هجری قمری است، در حال حاضر قدیمی‌ترین نسخه کامل نهج‌البلاغه به شمار می‌آید که صحّت انتساب و سال کتابت آن هم به اثبات رسیده است.
وی با بیان اینکه هیچ یک از نسخ قدیمی‌تر نهج‌البلاغه که تا امروز شناسایی و معرفی شده‌اند، کامل نیستند، گفت: به همین سبب نسخه متعلق به سال 521 هجری اثری ارزشمند و منحصر به فرد به شمار می‌آید که از جهات متعددی برای ما ارزشمند است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار