کد خبر: 405312
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۶

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی اعلام کرد: بر اساس اعلام معاونت نظارت و اعمال مقررات سازمان، شرکت‌های لایزر و داده‌پردازی فن‌آوا مجاز به ارائه خدمات ارتباطات بی‌سیم مبتنی بر فن‌آوری Wimax نمی‌باشند.

از 11 شرکت دارنده پروانه ارائه خدمات انتقال داده‌ها ندا (PAP)، سه شرکت انتقال داده‌ای رهام داتک، لایزر و داده‌پردازی فن‌آوا در زمینه ارائه سرویس‌های Wimax فعالیت دارند که بر اساس بررسی‌های کارشناسی معاونت فوق، تنها شرکت انتقال داده‌های رهام داتک نسبت به تامین نیازمندی‌های لازم جهت ادامه ارائه سرویس اقدام کرده است.

بر اساس این گزارش در راستای اجرای مفاد پروانه صادره و حمایت از حقوق بهره‌برداران و دارندگان پروانه، شرکت‌های لایزر و داده‌پردازی فن‌آوا که علیرغم پیگیری‌های متعدد سازمان هنوز هیچگونه اقدامی نسبت به تامین نیازمندی‌های لازم برای ادامه سرویس معمول نداشته‌اند، مجاز به ارائه خدمات ارتباطات بی‌سیم مبتنی بر فن‌آوری Wimax نبوده و موظفند نسبت به توقف آنی واگذاری جدید سرویس مذکور و اطلاع‌رسانی و تسویه‌حساب با مشترکان فعال و توقف سرویس‌های ارائه شده تا پایان مردادماه اقدام کنند.

براین اساس از کلیه مشترکان این شرکت‌ها تقاضا می‌شود نسبت به تسویه‌حساب با شرکت‌های مذکور و دریافت سرویس مورد نظر از دارندگان مجاز ارائه خدمات ارتباطات بی‌سیم مبتنی بر فن‌آوری Wimax اقدام کنند تا دچار اختلال یا قطع سرویس نشوند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار