کد خبر: 402346
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۲:۱۳
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی از رشد 5/9 درصدی در کشور در چهار ماهه اول امسال در بحث مصرف انرژی و برق خبر داد.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، محمد بهزاد عصر دوشنبه در مراسم افتتاح پست 230 کیلو ولت شهرک صنعتی اردبیل اظهار داشت: با توجه به گرمای بی‌سابقه هوا در کشور در دو ماه گذشته با رشد تصاعدی مصرف انرژی در کشور مواجه بودیم، به طوری که در خرداد امسال بیش از 39 هزار و 26 مگاوات برق در کشور مصرف شده است. وی گفت: این در حالی است که ما در زمان پیک مصرف با یک رشد 18 درصدی در کشور مواجه بودیم که یک جهش غیرقابل قبول است.
معاون وزیر نیرو با اشاره به فروکش گرمای شدید در اواخر خرداد و تیرماه اظهار داشت: امیدواریم با تداوم هوای خنک در خرداد و شهریور هیچ‌گونه خاموشی برق را در کشور نداشته باشیم.
وی به با اشاره به شرایط سخت گرما و فشار مختلف بر شبکه‌های برق‌ گفت: اگر در کشورهایی نظیر کانادا به دلیل خرابی شبکه، برق مناطق مختلف شهری و روستایی 48 ساعت قطع می‌شود و چنین حادثه‌ای را در آمریکا و ایالت‌های مختلف این کشور شاهد هستیم اما به دست توانمند صاحبان صنعت برق کشورمان چنین مشکلاتی در کوتاه‌ترین فاصله زمانی برطرف می‌شود.
بهزاد ظهار داشت: با توجه به نیاز شدید کشور، سعی کردیم مجموعه نیروگاه‌های عسلویه ـ فسا، کرمانشاه، ارومیه، خرمشهر و علی‌آباد را وارد مدار کنیم.
وی از ترمیم سریع نیروگاه رامین اهواز خبر داد و افزود: در حالی که قرار بود این تعمیر و اصلاح یک ماه به طول انجامد، متخصصان توانمند ما با کار شبانه‌روزی در مدت هشت روز رفع نقص کرده و این نیروگاه را وارد مدار کردند.
معاون وزیر نیرو گفت: در صورت نیاز آماده اضافه کردن یک‌هزار مگاوات برق به شبکه سراسری هستیم.
بهزاد مردم را به صرفه‌جویی بیشتر در استفاده از برق دعوت کرد و افزود: مردم ما تا کنون همکاری خوبی را در رعایت الگوهای مصرف از خود نشان دادند که امیدواریم همین روند را برای همیشه تا پایان تابستان شاهد باشیم.
وی اظهار داشت: مجموعه کارکنان، کارشناسان و متخصصان صنعت برق با یک همدلی و همکاری صمیمی تلاش می‌کنند تا کار را به شکل شایسته انجام دهند.
معاون وزیر نیرو در زمینه وضعیت نیروگاه سیکل ترکیبی اردبیل نیز گفت: قرار است واحدهای توسعه پنج و شش و بخش سیکل ترکیبی و بخار این نیروگاه با ظرفیت یک‌هزار و 500 مگاوات احداث شوند تا نیروگاه سبلان به بزرگ‌ترین نیروگاه شمال غرب کشور تبدیل شود.
وی در پایان ظرفیت برق استان اردبیل را در بخش انرژی‌های نو یادآور شد و افزود: اردبیل علاوه بر اتکا به این نیروگاه در زمینه راه‌اندازی نیروگاه بادی و خورشیدی نیز ظرفیت ممتازی دارد که شرکت سانا در این زمینه آماده سرمایه‌گذاری است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار