
روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد: مقامات آمریکایی دوازدهمین جاسوس روس را در آمریکا دستگیر کردهاند.
یک مقام ناشناس آمریکایی به روزنامه وال استریت ژورنال گفت: این جاسوس 23 ساله روسی هم اکنون در روند اخراج از کشور است.
گفته میشود پلیس فدرال آمریکا (اف.بی.آی) این فرد را از اکتبر گذشته تحت نظر دارد. اف.بی.آی پس از این که این فرد در ماه اوت ویزای آمریکا را دریافت کرد، به وی مشکوک شد.
روزنامه وال استریت ژورنال همچنین گزارش داد: ویزای این فرد در تاریخ 26 ژوئن باطل شد؛ یعنی یک روز پس از این که 10 تن از جاسوسان روسی توسط اف.بی.آی دستگیر شدند.
با این وجود مقامات آمریکایی اظهار داشتند: بازجویان هنوز دارای مدارک کافی برای وارد کردن اتهام علیه دوازدهمین جاسوس نیستند.
به گزارش روزنامه وال استریت ژورنال، پرونده این فرد با پرونده 11 جاسوس دیگر روسی متفاوت است.
یک فروند جت آمریکایی حامل 10 جاسوس روسی روز جمعه گذشته در فرودگاه وین فرود آمد و در کنار یک هواپیمای روسیه قرار گرفت تا بزرگترین تبادل جاسوس میان آمریکا و روسیه پس از جنگ سرد صورت گیرد.