
تنها ۲۴ ساعت پس از انتشار کاریکاتوری از میرحسین موسوی(در حال نوشتن بیانیه شماره سیصدم!) در سایت روز آنلاین، این سایت اقدام به حذف این کاریكاتور کرد.
این کاریکاتور که توسط نیک آهنگ کوثر، کارتونیست این سایت طراحی شده بود با اعتراض وسیع سایت ها و رسانه های موسوم به اصلاح طلب روبرو شد و از جمله در سایت بالاترین که اعضای فعال آن را معمولا" طرفداران خارج از کشور موسوی تشکیل می دهند، در دو روز گذشته لینک ها و کامنت های بسیاری برعلیه این کاریکاتور و نیک آهنگ کوثر منتشر شده است.
نیک آهنگ کوثر در پاسخ به این انتقادات در وبلاگ خود نوشته است: «فهمیدم طرح دیشبم باعث ناراحتی بیش از حد طرفداران موسوی شده است. آنها چیز دیگری میبینند، من چیز دیگری. اختلاف نظر یک ارزش است. اما، چرا بعضی از دوستان ناراحتند؟ یکی از دلایل را باید در نامه تاجزاده جستجو کرد. کسانی که این همه سال سکوت در برابر خرابکاریهای دهه ۶۰ را ارزش میپنداشتند، الان زیر علامت سوالند...میخواهند بازی را منحرف کنند تا کسی از آنها چیزی نپرسد.اتفاقا این انحراف برای عدم طرح سوال است. سوال از کسانی که باید پاسخگوی بسیاری از مسائل باشند.باید از دوستان پرسید که علت سکوت و توجیه سکوت ... چه بوده؟سوال کنید…باید جواب بدهند…»
در حالی که در فضای مجازی بحث بر سر زمینه هایی که این کارتون به آنها اشاره می کرد ادامه داشت، شب چهارشنبه این کارتون جنجالی از سایت روز آنلاین حذف شد.
سایت روزآنلاین توسط گروهی از روزنامه نگارانی روزنامه های زنجیره ای که در سالهای اخیر به خارج از کشور رفته اند اداره می شود که در میان آنها ابراهیم نبوی (جرس) و مسعود بهنود (بی بی سی) نیز حضور دارند.