
معاون وزیر صنایع و معادن از رونمایی از نسل دوم روبات انسان نمای سورنا در مراسم روز صنعت و معدن خبر داد.
محسن حاتم در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: قرار است از روبات انسان نمای سورنا2 در مراسم روز صنعت و معدن امسال در تیرماه رونمایی شود.
وی در پاسخ به این سوال که چرا مراسم رونمایی از این روبات تاکنون بارها به تاخیر افتاده است؟ گفت: ترتیب دادن برنامهای برای نمایش این روبات و هماهنگیهای آن کار دشواری بود و در نهایت قرار شد این روبات در یکی از مناسبتها به نمایش گذاشته شود و تاخیر به آن معنا وجود نداشت.
او با اشاره به اینکه مشکلاتی در طراحی و ساخت سورنا2 وجود داشت، به برطرف شدن این مشکلات اشاره کرد و افزود: این پروژه توسط بخش خصوصی یعنی انجمن مراکز تخصصی تحقیق و توسعه صنایع و معادن با همکاری دانشگاه تهران اجرا شده و وزارت صنایع و معادن نیز از آن حمایت کرده است.
معاون وزیر صنایع و معادن اضافه کرد: این وزارتخانه در دانش فنی این پروژه سهیم بوده و به طور کلی وزارت صنایع و معادن از گسترش دانش فنی در حوزه صنایع پیشرفته در کشور حمایت میکند.
گفتنی است، طبق هماهنگیهای انجام شده توسط وزارت صنایع و معادن قرار است مراسم روز صنعت و معدن امسال روز 12 تیرماه برگزار شود. 10 تیرماه روز صنعت و معدن بوده که به دلیل قرار گرفتن آن در روز پنج شنبه، وزارت صنایع و معادن تصمیم گرفته تا این مراسم را در روز شنبه هفته بعد یعنی 12 تیرماه برگزار کند.