کد خبر: 392564
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۶:۰۶
رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم از کمرنگ شدن روابط علمی کشور با انگلیس به دلیل عدم رعایت دیپلماسی آکادمیک، داشتن سیاست هژمونیک نسبت به اعضای هیات علمی ایرانی و قائل شدن محدودیت برای دانشمندان ایرانی خبر داد.
به گزارش فارس، ارسلان قربانی معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در همکاری‌های علمی بین‌المللی با تشریح اولویت‌های همکاری‌های علمی و بین‌المللی ایران با سایر کشورها اظهار داشت:‌ همکاری علمی با کشور انگلیس کمرنگ شده است، از این رو حضور در کنفرانس‌های این کشور نیز کمتر می‌شود.
وی افزود: با توجه به نزدیک شدن به تعطیلات تابستانی دانشگاه‌ها، شتاب خوبی در خصوص حضور اساتید در کنفرانس‌ها و همایش‌های علمی و بین‌المللی مشاهده می‌شود و هر روز حداقل 10 نفر از اعضای هیات علمی برای این منظور به وزارت علوم مراجعه می‌کنند.
معاون وزیر علوم با بیان اینکه ارائه مقاله در کنفرانس‌ها و رخدادهای مهم علمی جهان در مقایسه با سال گذشته روند رو به رشدی داشته است، گفت: تولید علم در کشور ما روز به روز بیشتر می‌شود و شتاب در میزان همکاری‌های علمی بین‌المللی نیز در کشور علیرغم مباحثی که مطرح می‌کنند با سرعت بیشتری انجام می‌شود.
رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم همچنین خاطرنشان کرد: در بخش کنفرانس‌های علمی اساتید دانشگاه‌های ما بیشتر به کشورهای اروپایی سفر می‌کنند.
وی اضافه کرد: در قالب کمیته‌های مشترک علمی و فنی، تفاهم‌نامه و پروژه‌های مشترک علمی با بسیاری از کشورها داریم، ضمنا اولویت همکاری‌های علمی و بین‌المللی ما کشورهای منطقه، اسلامی و کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی است.
قربانی در ادامه گفت: ما تصمیم گرفتیم روابط علمی خود را با انگلیس به دلیل عدم رعایت دیپلماسی آکادمیک، داشتن سیاست هژمونیک نسبت به اعضای هیات علمی ایرانی و قائل شدن محدودیت برای دانشمندان ما، کمرنگ کنیم.
وی در پایان تأکید کرد: از این رو شرکت اساتید ما در کنفرانس‌های علمی این کشور و در کل رفت و آمدهای علمی با آن کمرنگ شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار