
به گزارش واحد مرکزی خبر ، محمد رویانیان در نشست خبری افزود: از تیر، واگذاری سهمیه بنزین به تاکسی های درون و برون شهری،آژانس ها، وانت بارهای درون و برون شهری، بر اساس سیاست های هدفمند کردن یارانه ها خواهد بود.
وی گفت: اگر تاکسی ها تعرفه، تاکسیمتر و خط نداشته باشند و یا وانت بارها، بارنامه و کارت هوشمند مخصوص حمل کالا نداشته نباشند، سهمیه آن ها قطع خواهد شد.
رویانیان افزود: خودروهای عمومی از جمله تاکسی های درون و برون شهری، آژانس ها و وانت بارهای درون و برون شهری برای دریافت سهمیه سوخت تیر، ملزم به مراجعه به وزارت کشور و وزارت راه و ترابری و شرکت در طرح شناسایی و دریافت کارت هوشمند برای ارایه خدمات به مردم هستند.
رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: متاسفانه از یک میلیون و 700 هزار وانت بار، بیشتر آنها در خدمت حمل و نقل عمومی نیستند و برخی برای استفاده از سهمیه بنزین، وانت خریده اند.
رویانیان افزود: این وانت بارها در حال حاضر، به علت نبود سامانه کنترل، سهمیه می گیرند که در طرح پالایش، اگر در خدمت مردم نباشند، سهمیه ای نخواهند گرفت.
رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: در سال 85 با حدود 7 میلیون خودرو، روزانه 75 میلیون لیتر مصرف می شد، اما امروز با افزایش بیش از 4 میلیون خودرو، مصرف به 62 میلیون لیتر رسیده است.
رویانیان افزود: در سهمیه جدید بنزین، مصرف سهمیه روزانه به 45 میلیون لیتر می رسد که مابه التفاوت آن با مصرف روزانه 62 میلیون لیتر، 17 میلیون لیتر است.
وی گفت: از این 17 میلیون لیتر ، 9 میلیون لیتر آن به صورت آزاد استفاده می شود و بقیه ( 7 میلیون لیتر) را مردم از ذخیره خود استفاده می کنند.
رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور افزود: بیش از یک میلیارد لیتر بنزین ذخیره، در کارت مردم وجود دارد.
رویانیان درباره مصرف بنزین آزاد مازاد بر 500 لیتر گفت: مازاد بر این میزان، فعلا از طریق کارت جایگاه دار انجام می شود، چرا که ممکن است کسی کارت خود را گم کند و یا دچار مشکل شود، اما در آینده این کارت نیز باید حذف شود.
وی افزود : کسی بیشتر از 500 لیتر در ماه بنزین مصرف نمی کند.
رویانیان با بیان این که میزان مصرف سوخت در کشور، در 20 سال گذشته، 10 برابر شده است، گفت: در حالی که در دنیا میزان مصرف سوخت در این مدت، کمتر از دو برابر افزایش داشته است.
وی افزود: این روند به هیچ عنوان مورد پذیرش نیست و در صورت ادامه این روند، تا 10 سال آینده به یکی از واردکنندگان نفت تبدیل خواهیم شد.
رویانیان گفت: در ایران، میزان مصرف از 400 هزار بشکه به چهارمیلیون و 100 هزار بشکه رسیده است، در صورتی که در دنیا این روند از 130میلیون بشکه در روز به 250 میلیون بشکه رسیده است.
وی بر ضرورت توانمندکردن واگن سازی داخلی تاکید کرد و گفت: این واگن سازان به صورت یک کنسرسیوم درآمده اند و با قراردادهایی که برای درون شهری و برون شهری منعقد می شود، می خواهیم واگن سازی های داخلی را به حیات اقتصادی و صنعتی خود بازگردانیم.
رویانیان افزود: امسال یارانه بلیت اتوبوس و مترو نیز به حد کافی و به میزانی که مشکلی پیش نیاید، در نظر گرفته شده است تا شهرداری ها در این خصوص دغدغه نداشته باشند.