کد خبر: 390726
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۰
رویترز با اشاره به تداوم روند صادرات بنزین به ایران به رغم تلاش های آمریکا اعلام کرد، شرکت چینی سینوپک در حال حمل 600 هزار بشکه بنزین از سنگاپور به ایران است.

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس، رویترز طی گزارشی به نقل از فعالان بازار نفت اعلام کرد شرکت چینی سینوپک در حال حمل 600 هزار بشکه بنزین از سنگاپور به ایران است که احتمالا در ماه ژوئن به این کشور خواهد رسید.
این شرکت در ماه آوریل نیز محموله ای را به طور مستقیم از سنگاپور به ایران انتقال داده بود.
یک فعال بازار به رویترز گفت: آن ها آخرین بار در ماه آوریل از سنگاپور بنزین دریافت کرده بودند.
بر اساس گزارش فارس ایران نزدیک به 30 درصد بنزین مورد نیاز خود را از خارج وارد می کند و مقامات آمریکا معتقدند این موضوع می تواند حربه خوبی برای اعمال فشار بر ایران باشد. این در حالی است که ایران تاکید کرده است گزینه های متنوعی برای تامین بنزین مورد نیاز خود دارد. طرح تولید بنزین از فرآورده های پتروشیمی که به فراوانی در ایران تولید می شود یکی از این گزینه ها است.
از زمان مطرح شدن موضوع تحریم بنزین ایران در میان محافل سیاسی آمریکا خبرهای مربوط به انتقال محموله های بنزین به این کشور نیز مورد توجه رسانه های غربی واقع شده است.
بر اساس گزارش رویترز در حال حاضر سنگاپور به منبع جایگزینی برای بارگیری بنزین به مقصد ایران تبدیل شده است.
در عین حال یک فعال نفتی گفت: فشارها در حال تاثیر است اما ایران همچنان می تواند راهی برای دریافت بنزین پیدا کند.
وی افزود: تا زمانی که یک مشتری مثل ایران وجود دارد همواره فروشنده ای است که برای وی پیدا شود و البته با قیمتی خوب.
انتظار می رود ایران در ماه می 102 هزار بشکه در روز بنزین وارد کند که این رقم نسبت به ماه آوریل 20 درصد کاهش دارد.
در حالی واردات بنزین به ایران ادامه دارد که مقامات این کشور تلاش ها برای توقف این روند را بی نتیجه دانسته اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار