رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفت: مطالعات کارت هوشمند ملی اواخر خرداد به پایان می رسد و از سال 1390 این کارت برای همه مردم صادر می شود.
به گزارش برنا ،ناظمی اردکانی درباره ویژگی ها و کاربردهای کارت هوشمند ملی گفت: در این کارت افزون بر مشخصات و هویت افراد، امضای الکترونیکی هر فرد نیز درج خواهد شد.
وی افزود: ثبت اطلاعات سازمان های بیمه ای و درمانی، گواهینامه رانندگی، کارت پایان خدمت، دریافت و پرداخت های بانکی و شرکت در انتخابات از دیگر امکانات کارت هوشمند ملی است.
ناظمی اردکانی از صدور شناسنامه های جدید الکترونیکی در امسال هم خبر داد و گفت: کیفیت و دوام زیاد و جعل ناپذیری از ویژگی های این شناسنامه هاست.
رئیس سازمان ثبت احوال کشور در ادامه گفت: به زودی با راه اندازی دفاتر خدمات ثبت احوال بخش خصوصی فعالیت های مراکز ثبت احوال به این دفاتر محول خواهد شد