کد خبر: 387192
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۶
خبرگزاری فارس: مانور مشترک ترکیه با مشارکت نیروهای آمریکایی و تعدادی از کشورهای اروپایی و عربی تحت عنوان عقاب آناتولی بدون حضور رژیم صهیونیستی آغاز شد.
رسانه‌های ترکیه به نقل از ریاست ستاد مشترک ارتش ترکیه گزارش دادند که این مانورها بر اساس شرایط عملیات نظامی حقیقی و با هدف افزایش توان نظامی کشورهای شرکت‌کننده و برای نخستین بار با حضور نیروهای دریایی ترکیه برگزار می‌شود.
بر اساس این گزارش، رژیم صهیونیستی از آنکارا خواسته بود تا در این مانورها شرکت کند اما دولت ترکیه در اعتراض به سیاست‌های ظالمانه این رژیم علیه ملت فلسطین، این درخواست را رد کرد.
سال گذشته به‌دنبال عدم اجازه مشارکت رژیم صهیونیستی در مانور‌های عقاب آناتولی تنش در روابط ترکیه و این رژیم افزایش یافت.
برخی ناظران سیاسی معتقدند که سیاست خارجی ترکیه از زمان روی کار آمدن حزب عدالت و توسعه در سال 2002 شاهد تحولات سیاسی از جمله اولویت‌های آن در خصوص رابطه با کشورهای عربی و اسلامی بوده و روابط آنکارا و تل‌آویو اخیراً نیز به‌دنبال انتقاد بی‌سابقه رجب طیب اردوغان نخست‌وزیر ترکیه از رژیم صهیونیستی به‌دلیل جنایت‌های این رژیم در نوار غزه، تیره شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار