کد خبر: 387152
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۰
شیوا نوروزی
سپاهان که حذف شد فکر کردیم تنها حادثه لیگ قهرمانان اتفاق افتاده اما خبر نداشتیم استقلال هم مفت و مسلم به یک اماراتی دیگر می‌بازد و دشمن شاد می‌شود. استقلال بانتایجی که به‌دست آورده بود به‌راحتی می‌توانست صدرنشین شود و حداقل در خانه بازی کند.
ولی انگار تیم‌های ایرانی فرصت‌سوزی را به بهترین شکل بلدند و در بهترین شرایط از آن استفاده می‌کنند.
درست زمانی که سپاهان صدرنشین ثروتمند لیگ برتر گرفتار ناکامی امیر قلعه‌نویی در آسیا شد و دستشان از صعود به مرحله حذفی کوتاه ماند آبی‌ها هم نخواستند دل اصفهانی‌ها را بسوزانند و ترجیح دادند با شکست مقابل الجزیره امارات که کوچک‌ترین شانسی برای صعود نداشت ببازند و با ژنرال حسرت به دل همدردی کنند. صمد مرفاوی هم درست مثل سایر مربیان بازنده ایرانی تقصیر را به گردن شاگردان حرف گوش‌نکن خود انداخت. اما به این نکته اشاره نکرد که چرا در نیمه‌ای که نیمه مربیان لقب گرفته به بازیکنی میدان داد که یک سال پایش به توپ نخورده بود و از ترس مصدومیت چندباره جرأت دویدن نداشت، آن هم در شرایطی که استقلال 2 بر یک از حریف عقب بود و دیگر چیزی برای از دست دادن نداشت.
مرفاوی جوان شاید در لیگ برتر از پس انواع و اقسام حاشیه‌ها برآمده باشد و جایش را حفظ کرده باشد اما باید قبول کند که چهارشنبه شب تعویض‌‌هایش ناکار آمد بود و به جای آنکه شاگردانش را به آب و آتش زدن و سرعت دادن به بازی فرا بخواند عملاً دست روی دست گذشت و کاری نکرده و اجازه داد تا تنها باخت استقلال و تنها برد الجزیره رقم بخورد. از دست رفتن صدرنشینی استقلال و اینکه مجبورند به عربستان سفر کنند و در لانه زنبورها بازی تک‌حذفی مرحله یک هشتم نهایی را برگزار کنند نمونه بارزی است از فرصت‌سوزی‌ها در فوتبال ایران که روز‌به‌روز هم برتعدادش افزوده می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار