کد خبر: 210789
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۳


به گزارش خبرنگار «جوان»، ساعت 3 بامداد هفدهم اسفند، چهار مرد نقابدار با بالا رفتن از دیوار خانه ویلایی در منطقه نیاوران با واردشدن به داخل اتاق خواب‌، دست‌و‌پا و دهان زن و شوهر جوانی را بسته و پس از آن‌، غلامرضا (25 ساله) را به داخل یک خودروی ماکسیمای سفید رنگ قرار داده و او را در حالی‌که همسرش با دست و پا و دهانی بسته در داخل خانه رها شده بود به باغی در منطقه شهریاربردند.
یکی از آدم‌ربایان از طریق تلفن همراه گروگان با خانواده وی تماس گرفته و ضمن مطلع کردن آنها از موضوع‌، در قبال آزادی غلامرضا مبلغی را معین و تأکید کرد که به هیچ عنوان نباید با پلیس تماس گرفته شود. پدر غلامرضا در اولین اقدام خود از طریق پلیس 110 موضوع را به پلیس اطلاع داد.
پس از تأیید شدن آدم ربایی‌، در همان ساعات اولیه ماموران اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در محل حاضر شدند.
در تحقیقات اولیه مشخص شد که غلامرضا فرزند یکی از تجار و کارخانه‌دارانی است که در کارخانه پدرش به عنوان مدیر داخلی مشغول به کار بوده و پس از ازدواج‌، در خانه‌ای جداگانه از منزل پدری‌اش زندگی می‌کند.
آدم‌ربایان در ادامه برای طرح مطالبه خود‌، با پدر فرد ربوده شده تماس گرفته و درخواست پرداخت 5‌میلیارد تومان پول نقد در قالب اسکناس‌های 100 دلاری و 500 یورویی را مطرح کردند.
سرانجام روز سه شنبه (همزمان با مراسم چهارشنبه پایان سال) یکی از آدم ربایان به نام (رضا-م 31 ساله) در خیابان رشید تهرانپارس دستگیر شد.
با دستگیری اولین متهم‌، بلافاصله شناسایی محل اختفای فرد ربوده شده و دستگیری متهمان آغاز شد. متهم با هویت (رضا) ضمن اعتراف به همدستی با آدم‌ربایان و معرفی آنها پلیس را به مخفیگاه همدستان و محل نگهداری گروگان در منطقه جنوب شرق تهران برد.
ماموران ضمن ورود به داخل آپارتمانی در منطقه مشیریه تهران‌، گروگان را در حالیکه پس از انتقال از باغ در داخل اتاقی محبوس شده بود و در شرایط روحی نامساعدی قرار داشت‌، آزاد و دو آدم‌ربا به اسامی محسن.ن ( 33 ساله ) و حسین.ر ( 26 ساله ) را در حالی‌که صورت‌های خود را با نقاب مشکی پوشانده بودند‌، دستگیر و به اداره یازدهم پلیس آگاهی منتقل کردند.
هر سه متهم ضمن اعتراف صریح به داشتن نقش و مشارکت در این آدم‌ربایی عنوان کردند که پیشنهاد ‌دهنده اصلی آدم ربایی‌، شخص دیگری به نام ابراهیم است که پدرزنش در نزدیکی خانه متعلق به پدر غلامرضا زندگی می‌کند و وی به واسطه رفت و آمدی که به خانه پدر زن خود داشته‌، به مرور زمان از وضعیت مالی گروگان و خانواده‌اش اطلاع پیدا کرده است.
سرهنگ حمیدرضا یاراحمدی‌، جانشین پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: با اعترافات صریح سه متهم دستگیر شده در‌خصوص نقش و مشارکت هر کدام از آنها در این آدم‌ربایی‌، شناسایی و دستگیری دو متهم دیگر این پرونده نیز به‌صورت ویژه در دستور کار اداره یازدهم مبارزه با آدم‌ربایی پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.
سرهنگ یاراحمدی با اشاره به یکی از متهمان تحت تعقیب در این پرونده خاطرنشان کرد: محمد.م از مجرمان سابقه‌دار پلیس آگاهی است که پیش از این نیز به واسطه ارتکاب جرایم خشن دستگیر شده است. وی در آخرین پرونده‌اش در سال جاری به اتهام چندین فقره آدم ربایی در سال‌های 86‌، 87 و 88‌، همراه با اعمال خشونت بسیار زیاد نسبت به گروگان‌ها‌، توسط ماموران اداره یازدهم دستگیر و با قرار وثیقه ‌میلیارد تومانی از زندان آزاد اما مجدداً با تشکیل گروهی جدید اقدام به آدم ربایی 5‌میلیارد تومانی کرده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار