کد خبر: 209423
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۸:۰۸

صمد مرفاوی،مربی استقلال، در نشست خبری پیش از مسابقه استقلال و الجزیره امارات گفت: « در ابتدا درگذشت منصور امیر آصفی را به جامعه فوتبال تسلیت می‌گویم. تجربه بازی مقابل تیم الجزیره را داریم. سال گذشته مقابل این تیم بازی کردیم و آنها از نظر ترکیبی تغییرات محسوسی نسبت به سال گذشته در تیمشان ایجاد کرده‌اند. خوشبختانه شناخت خوبی از حریف اماراتی‌مان داریم و امیدوارم با ارائه یک بازی خوب نتیجه را به سود خود تغییر دهیم. هاشم بیگ‌زاده، هادی شکوری، رینالدو و امیدرضا روانخواه مصدوم هستند و نمی‌توانند تیم ما را یاری کنند اما به بازیکنان دیگرم اعتقاد دارم ومطمئن هستم آنها می‌توانند جای خالی مصدومان را پر کنند. »

سرمربی استقلال در خصوص اینکه آیا میزبانی می‌تواند امتیازی برای نماینده ایران برای پیروزی در این مسابقه به حساب بیاید تاکید کرد: «این مسئله درست است اما باید قبول کنیم بازی بسیار سختی پیش رو خواهیم داشت. ما باید منطقی و عاقلانه و به دور احساس بازی کنیم و بازیکنانم نیز به این مسئله آگاه هستند.» مرفاوی در خصوص اینکه کدام تیم‌ها از این گروه شانس صعود به مرحله بعد را دارند اظهار داشت: «حتی همان الاهلی که مقابل ما شکست خورد برای صعود به مرحله بعد شانس دارد. گروه بسیار سختی داریم و تمام تیم‌هایی که با ما هم‌گروه شدند شانس صعود دارند اما تیمی که منطقی‌تر فوتبال بازی کند می‌تواند به مرحله بعد راه یابد.»

سرمربی استقلال در خصوص اینکه آیا غرور می‌تواند بازیکنانش را در دیدارهای آینده دچار مشکل کند یا خیر گفت: « تمام بازی‌ها با شرایط متفاوت برگزار می‌شود. لیگ قهرمانان آسیا جایی نیست که بازیکنان با غرور بازی کنند. بازیکنان من به این مسائل واقف هستند و انگیزه بسیار بالایی دارند. مطمئن هستم آنها در دیدارهای آینده دچار غرور نخواهند شد. »
مرفاوی در خصوص بازگشت مجتبی جباری و شانس حضور آرش برهانی در دیدار فردا گفت: «جباری این روزها به صورت انفرادی زیر نظر پزشک تمریناتش را دنبال می‌کند اما اینکه چه زمانی پا به توپ خواهد شد چیزی است که مسئول کادر پزشکی استقلال باید اجازه دهد. آرش برهانی نیز در تمرینات هفته گذشته حضور داشته و هر زمان که صلاح بدانیم از این بازیکن استفاده خواهیم کرد»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار