کد خبر: 207297
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۵
درگیری خونین نجار جوان



به گزارش خبرنگار «جوان»، شامگاه بیست و هشتم اسفند‌ماه مأموران کلانتری گلستان از وقوع مرگ مشکوک یک جوان در بیمارستان سعیدیه باخبر شدند. مأموران پلیس دریافتند که جسد متعلق به جوانی به نام «عادل» است که بر اثر جراحت به گردن جان باخته است. تحقیقات ویژه پلیس تا دستگیری عامل جنایت ادامه داشت.«مجتبی» عامل قتل پس از دستگیری نزد بازپرس به ارتکاب قتل اعتراف کرد. پرونده رسیدگی به اتهام او روز گذشته توسط قاضی حسن تردست، رئیس شعبه 74 دادگاه کیفری و چهار مستشار دادگاه گشوده شد.
اولیای دم پس از آنکه نماینده دادستان متن کیفرخواست را خواند به جایگاه فرا خوانده شد و از دادگاه تقاضای قصاص کرد.
متهم از درگیری می‌گوید
قاضی متهم را به جایگاه فرا خوانده و او را تفهیم اتهام کرد. متهم به دادگاه گفت که اتهام قتل را قبول ندارم. قاتل درباره شب واقعه گفت: به همراه یکی از دوستانم با موتوسیکلت در حال عبور بودیم که دریافتم جوانی به من چپ نگاه می‌کند. هنگامی که از کنارش عبور می‌کردم به من فحاشی کرد. من از موتور پیاده شدم و با او درگیر شدم. مقتول همواره به من فحاشی می‌کرد و با چاقو مرا تهدید می‌کرد که چند نفر وارد این درگیری شده و اقدام به کتک زدن من کردند. من با لگد به سینه‌اش زدم که به زمین افتاد. قاتل در ادامه گفت: به شدت ترسیده بودم. با چاقویی که همراه داشتم او را تهدید کردم که نفهمیدم چه شد، اما دوستم که به همراه من بود گفت که تیزی به گردنش خورده است. من در تاریکی شب نفهمیدم چه اتفاقی افتاده است.
قاضی خطاب به متهم گفت: شما نزد بازپرس اقرار کرده‌اید که ضربه‌ای به گلویش زده‌اید. متهم سکوت کرد. او در ادامه گفت: نزاع بعد از مدت کوتاهی به سرانجام رسید. در ادامه قاضی خطاب به متهم گفت: چه کسی ابتدا چاقو کشید. متهم در پاسخ گفت: مقتول برایم چاقو کشید. قاضی اظهارات دوست قاتل را برایش خواند. هردو کله‌شق بودند. مجتبی همان ابتدا چاقو کشید. متهم گفت: قبول ندارم. دوستم دروغ می‌گوید.
شاهدان عینی
در ادامه قاضی دو شاهد حادثه را به جایگاه فرا خواند. یکی از شهود گفت: پس از آغاز درگیری قاتل با چاقویی که در دست داشت مقتول را از ناحیه گردن زخمی کرد، در حالی که مردم می‌ترسیدند به او نزدیک شوند و او سوار بر موتور خود شد و از محل متواری شد. یکی دیگر از شهود به قاضی گفت: من پس از حادثه مقتول را سوار بر موتوسیکلت خود کردم که به بیمارستان برسانم، اما در راه بر اثر شدت جراحت فوت کرد و از موتور به زیر افتاد. انتقال جسد او به بیمارستان تا رسیدن مأموران اورژانس به سرانجام رسید. در ادامه جلسه دادگاه با بررسی محتویات پرونده وارد شور شد و حکم قصاص را برای متهم صادر کرد.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار