
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم گفت: صدای تکبیرهای الله اکبر مردم ایران در شب 22 بهمن امسال باید فراگیرتر و پررنگ تر از هر سال باشد ،چرا که جریانی دنبال مصادره این سلاح ایمانی ملت ایران است.
به گزارش ایرنا ، " نصرت الله لطفی" عصرسه شنبه در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: شب 22 بهمن باید فریادهای تکبیر مردم ایران خصوصا در شهر مقدس قم متفاوت تر از 30 سال گذشته باشد.
وی افزود : نااهلان در دو مقطع زمانی دنبال مصادره شعار الله اکبر به نفع خود بودند ، یکی در قضیه جریان های اول انقلاب و دیگری بعد از انتخابات ریاست جمهوری در تهران شاهدچنین مسائلی بودیم.
لطفی خاطرنشان کرد: برای اینکه به اصل اولیه انقلاب بازگردیم، نباید اجازه دهیم این شعار را از ما بگیرند، شعارهای تکبیر الله اکبر در ساعت 9 شب 22 بهمن باید فراگیرتر از هرسال باشد.
وی گفت : راهپیمایی 22 بهمن باشکوهتر از 9 دی برگزار خواهد شد و امید است ملت ایران با حضورخود یک بار دیگر انقلاب اسلامی را در برابر سیاست های استکباری و دشمنان انقلاب بیمه کنند.
لطفی تصریح کرد: همانگونه که حضور مردم در 9 دی همه را غافلگیر کرد، در 22 بهمن نیز شاهد یک حضور حماسی خواهیم بود.
وی گفت : مردم بصیر و هوشیار ایران برای حفظ نظام و انقلاب همیشه در صحنه حاضر بوده و زمان را نیز به خوبی می شناسند و امید است که در روز 22 بهمن نیز با حضور خود انقلاب را در برابر پیچیده ترین نقشه دشمنان بیمه کنند.
لطفی اظهار داشت: همه عوامل اجرایی باید در راهپیمایی به هوش باشند که خدای ناکرده شعارهایی که زیبنده حرکت نباشد ،سرداده نشود و مراسم باید با نظم خاصی برگزار شود