کد خبر: 201477
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۷
رئیس قوه قضائیه گفت: برخی افراد بی محابا اقدام به هتک حرمت‌ها کرده و متاسفانه در جامعه تلقی می‌شود که آنان خدای ناکرده در حریم امنی قرار دارند و با آنها برخورد یکسانی صورت نمی‌گیرد، در این موارد باید با ساختار شکنان بدون استثناء برخورد قانونی شود.
به گزارش روابط عمومی قوه قضائیه، آیت‌الله صادق لاریجانی رئیس قوه قضائیه در دیدار با هیئت نظارت بر مطبوعات رعایت و اجرای قوانین موضوعه را مهمترین ملاک عمل مسئولان در نظام جمهوری اسلامی برشمرده و گفت: ملاک همه مسئولان باید رعایت قانون باشد چرا که اجرای دقیق قانون اقبال عمومی را در پی خواهد داشت.
وی با تاکید بر اهمیت و ضرورت نظارت قانونی مستمر بر مطبوعات و رسانه‌های گروهی وظایف هیئت نظارت بر مطبوعات را بسیار مهم و ارزشمند دانسته و اظهار داشت: هیئت نظارت بر مطبوعات با ترکیبی که حسب قانون دارد باید تلاش کند که بدون افراط و تفریط وفق مقررات و قوانین موضوعه و با حفظ اعتدال بر مطبوعات، رسانه‌های گروهی و خبرگزاری‌ها نظارت کند.
رئیس قوه قضائیه با انتقاد از رواج برخی هتک حرمت‌ها و ساختار شکنی‌ها در سطح مطبوعات و سایر رسانه‌ها خواستار نظارت بیشتر هیئت نظارت بر مطبوعات بر آنها شده و تصریح کرد: برخی افراد بی محابا اقدام به برخی ساختارشکنی و هتک حرمت‌ها کرده و متاسفانه اینگونه در جامعه تلقی می‌شود که آنان خدای ناکرده در حریم امنی قرار دارند و با آنها برخورد یکسانی صورت نمی‌گیرد، در این موارد باید با ساختار شکنان بدون استثناء برخورد قانونی شود.
آیت‌الله لاریجانی با اشاره به اصل استقلال قضات که همواره مورد توجه امام راحل و مقام معظم رهبری بوده و در قانون اساسی نیز به آن تاکید شده است، خاطرنشان کرد: همه ما باید مقید به اجرای قانون باشیم حتی اگر صدور رأی و یا قراری را به مصلحت ندانستیم از راه‌های مقرر قانونی به آن اعتراض کرده و از تضعیف قاضی پرونده که موجب تزلزل قانون می‌شود خودداری کنیم. حفظ استقلال قضایی و استقرار قانون در جامعه به نفع همه ما خواهد بود.
وی نحوه رسیدگی به پرونده‌های تخصصی را بسیار حساس و مهم دانسته و اظهار داشت: همانگونه که قبلا نیز بارها متذکر شده‌ام قضات رسیدگی کننده به پرونده‌های تخصصی باید در آن موضوعات دارای آگاهی‌های لازم بوده و با بصیرت مبادرت به رسیدگی کنند.
این گزارش حاکی است در ابتدای این دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد و سایر اعضای هیئت نظارت بر مطبوعات گزارشی از فعالیت‌های این هیئت را ارائه دادند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار