کد خبر: 200917
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۳
معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف گفت: هر فردی بخواهد در روند برگزاری امتحانات مزاحمت و خللی ایجاد کند، با او به شدت برخورد می‌کنیم.
وثوقی وحدت معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه صنعتی شریف در گفتگو با فارس، با اشاره به برگزاری امتحانات پایان ترم این دانشگاه طبق معمول اظهار داشت: امتحانات دانشگاه صنعتی شریف طبق تقویم آموزشی دانشگاه از یکشنبه هفته آینده برگزار می‌شود و امتحانات به تعویق نخواهد افتاد.
وی با بیان اینکه دلیلی برای تعطیلی امتحانات وجود ندارد، افزود: قبلاً هم اعلام کرده بودیم که هر فردی بخواهد در روند برگزاری امتحانات مزاحمت و خللی ایجاد کند، با او به شدت برخورد می‌کنیم.
معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی‌شریف همچنین از برگزاری جلسه شورای این دانشگاه در امروز و صدور اطلاعیه این شورا درباره برگزاری امتحانات خبر داد.
به گزارش فارس، حامیان موسوی در دانشگاه صنعتی شریف به منظور ملتهب‌کردن فضای دانشگاه قرار است با برگزاری تجمعی مقابل دفتر ریاست دانشگاه صنعتی‌ شریف، در روند برگزاری امتحانات پایان ترم این دانشگاه اخلال کرده و امتحانات را به تعویق بیندازند.
پس از آنکه حامیان موسوی در 13 آبان و 16 آذر در التهاب‌آفرینی در فضای دانشگاه صنعتی شریف ناکام ماندند و نتوانستند دانشجویان را با خود همراه کنند و دانشجویان نیز با تعداد چندین برابری مقابل آنها ایستادند و جمعیت خود را به رخ آنان کشیدند، حامیان موسوی این‌بار به رفتارهای سخیفی از جمله تهدید دانشجویان روی آوردند و گفته‌اند اگر دانشجویان در امتحانات شرکت کنند برگه‌های امتحانی را از زیر دست آنها می‌کشند تا با این کار موجبات تعطیلی امتحانات را فراهم کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار