
مداح باسابقه کشورمان و رزمنده دوران دفاع مقدس گفت: ایران پر از عمارها و جاننثارانی است که میخواهند فدای تار موی رهبر معظم انقلاب شوند.
به گزارش فارس، حاج سعید حدادیان از مداحان باسابقه و انقلابی کشورمان در جمع عاشورائیان تجمعکننده در میدان انقلاب تهران، با بیان اینکه ایران پر از عمّارها است، اظهار داشت: ایران پر از عمارها و جاننثارانی است که میخواهند فدای تار موی رهبر معظم انقلاب شوند.
این سخنان حدادیان با فریادهای "اللهاکبر " تجمعکنندگان روبرو شد که سخنان وی را تأئید میکردند.
وی در ادامه خطاب به مقام معظم رهبری با بیان اینکه عشق ما به تو از جنس عشق زمینیان نیست، تأکید کردک ما عاشق رهبری حسینیمان هستیم.
این سخنان حدادیان نیز با فریادهای "خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست " تجمعکنندگان روبرو شد.
این رزمنده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه بعضی در شمال شهر در مقابل این شعار "خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست " شعار دیگری سر دادند، خاطرنشان کرد: نمیخواهم بگویم اینها چه کسانی بود ولی تأکید میکنیم که حتی اگر مسئولان ما این رفتارهای افراد مذکور را بیپاسخ بگذارد، حزبالله بیپاسخ نخواهد و با آنها مماشات نخواهد کرد.
حدادیان سخنان خود را با نوای دلافزای "یاد امام و شهدا " به پایان رساند.
وی همچنین با اشاره به سخنرانی آیتالله سید احمد علمالهدی نماینده مردم مشهد در مجلس خبرگان رهبری در ادامه این مراسم، گفت: قدم این عالمانی که با قدرت و صلابت مدافع ولایت هستند، بر روی چشم ما قرار دارد.
پس از پایان سخنان حدادیان، مردم حاضر در تجمع پرشور عاشورائیان در میدان انقلاب، شعارهای "لبیک یا خمینی، لبیک یا حسین است؛ خامنهای رهبر، ضیاء هر دوعین است "، "مخالف ولایت رسوا باید گردد، هر که کند جنایت، رسوا باید گردد "، "ما پیرو شهید کربلاییم، پرورده مکتب عاشوراییم "، "مرگ بر آمریکا "، "مرگ بر این گروه آشوبطلب " و "حامی داس و چکش رسوا باید گردد، منافق آدمکش اعدام باید گردد " سر دادند.