کد خبر: 197257
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۵
فرمانده ناجا از ممانعت و برخورد نیروی انتظامی با تجمعات بدون مجوز در 16 آذر خبر داد.
به گزارش فارس، اسماعیل احمدی‌مقدم ظهر دیروز شنبه در مصاحبه با خبرنگاران رسانه‌های جمعی در سنندج با بیان اینکه 16 آذر روز دانشجو‌ست و هر ساله برنامه‌های این روز در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود و نیروی انتظامی در آن دخالتی ندارد، اظهار داشت: مجوز اجتماعات آن برعهده دانشگاه‌هاست و اگر تجمعاتی بدون مجوز در بیرون از دانشگاه باشد، پلیس با آن برخورد می‌کند.
وی در ادامه هدف از سفر به استان کردستان را ارزیابی اقدامات انتظامی کردستان در برنامه چهارم توسعه عنوان کرد و افزود: رویکرد نیروی انتظامی در این برنامه در استان مثبت بوده و تمام‌ شاخص‌های امنیتی کردستان ارتقا یافته است.
فرمانده ناجا اذعان داشت: کاهش درگیری‌های مرزی به منظور برخورد پلیس با قاچاقچیان، افت کامل جرائم، کاهش محسوس تصادفات و اقدامت مثبت پلیس انتظامی استان در جریان ناآرامی‌ها نمره قابل قبولی را برای دستگاه انتظامی کردستان به دنبال داشته است.
احمدی‌مقدم خاطرنشان کرد: با تشکیل فرماندهی مرزبانی کردستان در سال جاری روند کنترل مرزها بیشتر از گذشته خواهد شد و این فرماندهی مرزبانی از انتظامی استان جدا شده و به صورت مستقیم زیرنظر فرماندهی مرزبانی کشور فعالیت می‌کند.
وی با اشاره به اینکه روند افزایش حجم مسافران به شهرهای مرزی بانه و مریو.ان و خرید کالا از این شهرها و ارائه اطلاعات نادرست به مسئولان در مرکز، موجب ناراحتی برخی از مسئولان شده است، اذعان داشت: با توجه به اینکه رونق اقتصاد در منطقه مرزی علاوه بر جلوگیری از مهاجرت‌های بی‌رویه موجب ارتقای امنیت نیز می‌شود، پس لزومی در برخورد و جلوگیری از ورود مسافران به این مناطق مرزی نیست و نیروی انتظامی از ورود مسافران استقبال می‌کند.
فرمانده ناجا تمرکز نیروی انتظامی در مناطق مرزی کردستان را روی کالاهای ممنوعه و قاچاق از جمله اسلحه دانست و تصریح کرد: باید تبادل کالا از گذرگاه‌های رسمی ایجاد شده انجام گیرد.
احمدی‌مقدم همچنین از صدا و سیما در ارتباط با پخش کاروان خودروهای قاچاق در بانه انتقاد کرد و گفت: این فیلم که مربوط به گذشته است، نباید با پخش آن علاوه بر نگرانی مردم، موجب نگرانی مسئولان و اظهار نارضایتی آنان از اقدامات انتظامی در این زمینه شود.
وی یادآور شد: صدا و سیما که زحمت پخش این فیلم‌های قدیمی را می‌کشد، باید منافع ملی را در نظر گرفته و با این اقدام آنها را خدشه‌دار نکند.
فرمانده ناجا همچنین به وضعیت اقتصادی و معیشت مرزنشینان اشاره کرد و افزود: اگرچه ساز و کار تبادل کالا از مرزها توسط فرمانداری‌ها و با ارائه کارت‌هایی صورت می‌گیرد اما نیروی انتظامی نیز برای منتفع کردن یکسان مردم مرز‌نشین از ورود کالاهای تجمیعی جلوگیری کرده و تنها زمینه عبور تکی افراد را فراهم می‌سازد.
احمدی‌مقدم در ادامه از کاهش 75 درصدی قاچاق در استان کردستان در سال جاری خبر داد و گفت: این کاهش حجم کاهش معادل هزار میلیارد تومان بوده است.
وی همچنین به کشفیات 95 درصدی تجاوز به عنف در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: آمارها در این زمینه در طول چهار سال اخیر سالانه روند کاهشی داشته و ما از رسانه‌ها تقاضا داریم به منظور جلوگیری از نگرانی مردم به این مسئله دامن نزنند.
فرمانده ناجا تاکید کرد: چون فشار روانی این موضوع سنگین و در جامعه ایجاد نگرانی می‌کند، دستگاه قضایی با اصلاح رسیدگی و دادرسی خود برخورد قاطعی با این مسئله خواهد داشت.
احمدی‌مقدم به اعمال قانون توسط افسران وظیفه هم گریزی زد و افزود: اگرچه افسران وظیفه دوره‌های کامل اعمال قانون و برخورد با جرائم را نمی‌بینند اما تنها در دو مورد خاصی که آموزش دیده‌اند، اعمال قانون می‌کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار