کد خبر: 1377500
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۹
12 شهرآورد پایتخت با سوت موعود بنیادی‌فر در ورزشگاه نقش جهان اصفهان آغاز شد.

جوان آنلاین: دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس در چارچوب هفته پنجم لیگ برتر فوتبال ایران از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه نقش جهان اصفهان آغاز شد. پیش از آغاز این دیدار استقلالی‌ها با ۱۰ امتیاز و پرسپولیسی‌ها با ۹ امتیاز به ترتیب در رده سوم و چهارم جدول رده‌بندی لیگ برتر فوتبال ایران قرار داشتند.

در تمام تقابل‌های دو تیم، ۲۹ برد برای پرسپولیس و ۲۶ پیروزی سهم استقلال بوده و ۵۱ بازی هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است. 

نیمه اول:

دقیقه ۱۶: علی علیپور پس از موفقیت در کورس با آشورماتوف موفق شد با فرعباسی در موقعیت تک به تک قرار گیرد، اما این مهاجم ملی‌پوشان سرخپوشان فرصت استثنایی به دست آمده را با ضربه چیپ از دست داد و توپش از کنار دروازه به اوت رفت.

ترکیب استقلال:

سهراب بختیاری زاده در این دیدار استقلال را با ترکیب حبیب فرعباسی، صالح حردانی، رستم آشورماتوف، سامان فلاح، یاسر آسانی، امیرمحمد رزاقی‌نیا، سعید سحرخیزان، علیرضا کوشکی، حسین گودرزی، عارف آقاسی و اسماعیل قلی‌زاده به میدان فرستاد.

ترکیب پرسپولیس:

مهدی تارتار در این دیدار پرسپولیس را با ترکیب پیام نیازمند، محمدمهدی زارع، محمدحسین کنعانی‌زادگان، مهدی تیکدری، علی علیپور، محمدمهدی محبی، ایگور سرگیف، مجید عیدی، تیوی بیفوما، پویا پورعلی و محمد خدابنده‌لو را از ابتدا روانه میدان کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار