کد خبر: 1364274
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۷
هت‌تریک پادشاه برای پیروزی جذاب آرژانتین مقابل الجزایر درخشش فوق ستاره فوتبال دنیا در ترکیب تیم ملی آرژانتین با پیروزی این تیم مقابل سنگال همراه بود.

جوان آنلاین: دیدار تیم‌های ملی فوتبال آرژانتین و الجزایر از ساعت ۰۴:۳۰ بامداد امروز چهارشنبه در چارچوب رقابت‌های گروه J جام جهانی ۲۰۲۶ در ورزشگاه کانزاس‌سیتی برگزار شد که این مسابقه با برتری ۳ بر صفر آرژانتین به پایان رسید.

لیونل مسی ( ۱۷،۶۰ و ۷۶)گل های آرژانتین را به ثمر رساند تا مجموع گل های زده خود در جام جهانی را به ۱۶ برساند و با میروسلاو کلوزه مهاجم سابق تیم ملی آلمان در تعداد گل های زده مساوی شود و فرصت رکوردشکنی شخصی را داشته باشد.

آرژانتین که به عنوان مدافع عنوان قهرمانی پا به این رقابت‌ها گذاشته است، بار دیگر با همان ساختار منظم و فوتبال مالکانه‌ای که در جام جهانی ۲۰۲۲ به قهرمانی رسید، وارد زمین شد.

لیونل اسکالونی، سرمربی موفق آلبی‌سلسته، سعی داشت با گردش سریع توپ و استفاده از خلاقیت بازیکنان هجومی خود، دفاع الجزایر را تحت فشار قرار دهد.

با این حال، پیش از هر چیز نگاه‌ها به سمت لیونل مسی بود. فوق‌ستاره فوتبال جهان که با ورودش به زمین مسابقه تشویق ممتد هواداران حاضر در ورزشگاه کانزاس‌سیتی را به همراه داشت، بارها سوژه دوربین‌های تلویزیونی شد و نشان داد همچنان مهم‌ترین چهره فوتبال ملی آرژانتین است.

مسی در این مسابقه نقش یک بازیکن آزاد را برعهده داشت و تقریباً در تمام نقاط زمین دیده می‌شد.

او بارها با دریافت توپ در میانه میدان، جریان بازی را تغییر داد و با پاس‌ها و حرکات تکنیکی خود خط دفاعی الجزایر را آزار داد.

فوق ستاره آرژانتین در دقیقه ۷ نیز موفق شد دروازه الجزایر را باز کند، اما کمک داور پس از بررسی صحنه، این گل را به دلیل حضور چند سانتی‌متری او در موقعیت آفساید مردود اعلام کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار