کد خبر: 1359319
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۵
سئول: کره جنوبی و ایران بر سر حادثه کشتی در تعامل هستند وزارت خارجه کره جنوبی اعلام کرد که سئول و تهران بر سر حادثه کشتی باری آسیب دیده این کشور در خلیج فارس با یکدیگر همچنان در حال تعامل و رایزنی‌های دیپلماتیک هستند.

جوان آنلاین: خبرگزاری یونهاپ با انتشار این خبر افزود: وزارت امور خارجه کره جنوبی روز سه شنبه (روز گذشته به وقت محلی) اعلام کرد که سئول و تهران در خصوص حادثه اخیر کشتی باری « اچ‌ام‌ام نامو » HMM Namuدر منطقه خلیج فارس از نزدیک و بطور جدی در حال مذاکره هستند.

بنابراین گزارش «پارک ایل»، سخنگوی وزارت امور خارجه کره جنوبی در یک کنفرانس خبری گفت: ما در حال گفتگوهای بسیار نزدیک و جدی با طرف ایرانی در مورد حادثه کشتی اچ‌ام‌ام نامو هستیم؛ در صورت دستیابی به یافته‌های بیشتر، به ارتباطات لازم ادامه خواهیم داد و اقدامات مناسب، از جمله ارائه توضیحات به طرف ایرانی، را انجام خواهیم داد.

یونهاپ گزارش داد: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، پیش از این ادعا کرده بود که ایران «به سمت کشتی HMM و سایر اهداف» «شلیک کرده است»، اما سفارت ایران در سئول تأکید کرده است که تهران «قاطعانه و قاطعانه» هرگونه دخالت ارتش خود در این حادثه را رد می‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار