کد خبر: 1358888
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۳
هشدار شدیداللحن مفتی جعفری لبنان درباره سازش با تل آویو مفتی جعفری لبنان ضمن هشدار شدیداللحن درباره هر گونه توافق سازش با رژیم صهیونیستی گفت: واقعیت خطرناک پیگیری امنیت اسرائیل از طرف آمریکا به شمار می رود؛در حالی که مقامات لبنان به دنبال حذف مقاومت، پایگاه مردمی و حاکمیت ملی هستند.

جوان آنلاین: شیخ «احمد قبلان» مفتی جعفری لبنان در بیانیه‌ای به مناسبت سالگرد توافقنامه ۱۷ می ۱۹۸۳ (۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۲)، بیان کرد: در سالگرد توافق شوم ۱۷ مه تقریباً هویت لبنان را لگدمال کرد که به لطف فداکاری‌های گروه‌های مقاومت سقوط کرد.

قبلان با بیان اینکه آنچه امروز تجربه می‌کنیم، مسیری است که ما را در برابر فاجعه‌ای خطرناک‌تر از ۱۷ مه قرار می‌دهد، افزود: مقامات لبنانی می‌خواهند لبنان و صلح داخلی آن را به هر قیمتی از بین ببرند. آنچه در پشت صحنه بین مقامات لبنان و اسرائیل تروریست توافق شده بود، به عنوان پیش‌نویس شرایط اسرائیل با هدف از بین بردن امنیت ملی لبنان، از بین بردن مقاومت، مردم جنوب، ضاحیه بیروت و دره بقاع ارائه می‌شود.

قبلان گفت: مسلم است که مقامات لبنانی فقط در خدمت به پروژه آمریکایی هستند. هیچ خیانتی بزرگتر از تحریک اسرائیل و آمریکا برای ادامه جنگ برای نابودی مردم خودشان نیست. خطرناک‌تر این است که مقامات لبنانی، پشت درهای بسته، به اسرائیل تروریست امتیاز ویژه می‌دهند تا لبنان را ریشه‌کن کند و هر نیروی وطن پرستی را از بین ببرد.

قبلان خاطرنشان کرد: این موضوع امنیت ملی است، نه کالایی که در عرصه سیاسی بر سر آن چانه‌زنی شود. صادقانه بگویم، مقامات لبنان می‌خواهند امنیت ملی خود را به آمریکا و اسرائیل واگذار کنند.

وی تاکید کرد: خطر در این واقعیت نهفته است که آمریکا به دنبال تأمین امنیت اسرائیل است، در حالی که مقامات لبنان به دنبال حذف مقاومت، پایگاه مردمی و حاکمیت ملی هستند. این ما را در قلب خطرناک‌ترین پروژه خودویرانگری برای لبنان قرار می‌دهد.

قبلان تصریح کرد: برخی باید درک کنند که حفاظت از امنیت ملی لبنان از طریق وزارت امور خارجه آمریکا یا نقشه‌های تل‌آویو حاصل نمی شود. علاوه بر این، تصمیمات سرنوشت‌ساز لبنان در وزارت امور خارجه آمریکا یا در اتاق های بسته بین لبنان و مارهای تل‌آویو گرفته نمی‌شود.

وی بیان کرد: آنچه اکنون اتفاق می‌افتد، اتکای مقامات لبنانی به ماشین جنگی صهیونیستی برای تسویه حساب‌های داخلی است که به نفع آمریکا و اسرائیل است.

قبلان خطاب به مقامات لبنانی ضمن هشدار درباره وقوع جنگ داخلی در این کشور گفت: از اصرار بر این اشتباه برحذر باشید، زیرا آمریکا نسخه‌های خارجی برای انواع جنگ‌های داخلی و هر آنچه برای نابودی دولت و مردم آن لازم است، آماده دارد.

وی تاکید کرد: نکته خطرناک در مورد این دولت این است که انگیزه‌ای جز تسویه حساب‌های داخلی ندارد و برای این منظور، به قدرت‌های خارجی متوسل می‌شود که دقیقاً سریع‌ترین راه برای فروپاشی لبنان از درون است.

او اظهار داشت: واقعیت تاریخی لبنان در عظمت آن، پایداری مردم آن، پیروزی نیروهای میهن پرست آن است.

قبلان در پایان گفت: در نهایت، به برخی می‌گویم که لبنان با تسلیم، ننگ و فرو بردن سر در شن حفظ نمی‌شود. سلاحی که لبنان را احیا کرد، ضامن این کشور و حاکمیت آن است، نه سلاح کسانی که سرزمین و مرزها را رها کردند و ارتش لبنان را از مأموریت بزرگ ملی خود باز داشتند. هیچ سلاحی بزرگتر و شریف‌تر از سلاحی نیست که مسجد و کلیسا را احیا کرد، لبنان را آزاد کرد و دولت و نهادهای آن را احیا کرد. هیچ خیانتی بزرگتر از کسی نیست که کشور را فروخت، میهن را تسلیم کرد، در مورد اشغالگر سکوت کرد یا با او همکاری کرد. مسجد و کلیسا جز به حق ارزشی ندارند و هیچ حقی بزرگتر از محافظت از لبنان نیست.

گفتنی است که توافقنامه ۱۷ می ۱۹۸۳ (۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۲)، توافقنامه‌ای بود که پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان و اشغال این کشور در سال ۱۹۸۲ ، تحت حمایت و نظارت مستقیم آمریکا در دوره «امین جمیل» رئیس جمهور اسبق لبنان امضا و بر لبنان تحمیل شد؛ اما این توافق مورد قبول اکثریت لبنانی‌ها قرار نگرفت و آن را توافق شرم‌آوری خواندند که باید لغو می‌شد و سرانجام ۵ مارس ۱۹۸۴ (۱۵ اسفند ۱۳۶۲) دولت لبنان آن را لغو کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار