کد خبر: 1356569
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۳
افتتاح مجموعه ورزشی «شهید بیات»در محمدشهر با مشارکت جهادی مسئول بسیج سازندگی استان البرز با اشاره به افتتاح مجموعه ورزشی «شهید بیات» در محمدشهر کرج که با مشارکت جهادی انجام شد از بهره‌برداری ۷۰ پروژه عمرانی در البرز همزمان با هفته بسیج سازندگی خبر داد.
سرهنگ پاسدار محمد فلاحتکار در حاشیه افتتاح مجموعه ورزشی شهید بیات در محمدشهر کرج، اظهار کرد: این پروژه ورزشی در زمینی با مساحت بیش از ۱۰ هزار مترمربع و با اعتبار ۶۵ میلیارد تومان توسط شهرداری تأمین شده و با سرعت و کیفیت بالا توسط گروه‌های جهادی بسیج سازندگی اجرا شده است.
وی افزود: نام این مجموعه به‌افتخار شهید بیات مزین شده ؛ جهادگری پرتلاش که در دوران دفاع مقدس و طی جنگ ۱۲ روزه در حملات دشمن در کرج به شهادت رسید.
مسئول بسیج سازندگی البرز همچنین با اشاره به برنامه‌های هفته بسیج سازندگی گفت: در این ایام، افزون بر ۷۰ پروژه عمرانی در سطح استان شامل طرح‌هایی در حوزه‌های قنات، آبخیزداری، راه، خانه‌های محروم و همچنین همین مجموعه ورزشی، به بهره‌برداری می‌رسد.
فلاحتکار با تأکید بر تداوم حضور گروه‌های جهادی در مناطق آسیب‌دیده از جنگ تحمیلی و بمباران‌ها، اظهار کرد: با وجود شرایط سخت و آغاز جنگ تحمیلی در فاصله‌ای کوتاه، گروه‌های جهادی در خدمت‌رسانی به مردم و اجرای پروژه‌های عمرانی کوتاهی نکردند.
به گفته وی، این ورزشگاه نیز کمتر از یک سال با اتکا به روحیه جهادی و با همکاری شهرداری و شورای اسلامی محمدشهر ساخته و آماده بهره‌برداری شد.
وی در پایان با اشاره به اهمیت توکل، کار و فکر جهادی در تحقق دستاوردهای بزرگ، این پروژه‌ها را هدیه‌ای به روح شهدا دانست و گفت: امیدواریم با بهره‌گیری از نگاه و توجه ویژه شهدا، بتوان خدمت‌رسانی مؤثرتر و گسترده‌تری به مردم انجام داد.
برچسب ها: البرز ، کرج ، بسیج سازندگی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار