کد خبر: 1354508
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۳
آغاز فرایند اجرایی تسهیلات قرض الحسنه اشتغال ۱۴۰۵ معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش ۳۰درصدی منابع قرض الحسنه اشتغال در سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته خبر داد.

جوان آنلاین: سید مالک حسینی در حاشیه نشست مشترک با دستگاه‌های سیاستگذار اشتغال اظهار کرد: با توجه به قانون بودجه سال ۱۴۰۵ این وزارتخانه پس از چندین سال مسئولیت تهیه پیشنهاد توزیع و انتخاب دستگاه‌های واجد شرایط را بر عهده دارد که در جلساتی مشترک با وزارت امور اقتصادی و دارایی، سازمان برنامه و بودجه، وزارت کشور، بانک مرکزی و معاونت‌های مرتبط ریاست جمهوری این فرآیند حال طی شدن است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به سرعت طی فرآیند توزیع سهم نهادی در سال جدید بیان کرد: یکی از نگرانی‌های مردم و کسب و کار‌های خرد و خانگی در سال گذشته، ابلاغ دیرهنگام منابع و فرصت کم نهاد‌ها و مردم برای جذب و دریافت تسهیلات بود که بناست با همراهی و تفاهم‌نظر ایجادشده میان سیاستگذاران، با سرعت و دقت بیشتر این فرآیند طی شود.

به گفته حسینی در سال جدید با پیگیری‌های دولت چهاردهم و همراهی مجلس و بانک مرکزی، افزایش ۳۰ درصدی منابع مصوب شده است که سهم هر استان به طور مساوی ۱۶۷۷ میلیارد تومان خواهد بود.

وی ابراز امیدواری کرد: در شرایط موجود که جنگ و تلاطم‌های اقتصادی موجب آسیب‌پذیری بیشتر کسب و کار‌های خرد و خانگی شده است، با تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه و جلسات آتی بتوان بخشی از نگرانی صاحبان کسب و کار‌های خرد و خانگی، خصوصا جامعه مخاطب نهاد‌های حمایتی را برطرف خواهد کرد.

معاون اشتغال وزارت کار با اشاره به همراهی بانک مرکزی و بانک‌های عامل پرداخت تسهیلات، گفت: با توجه به شرایط موجود کشور و صف متقاضیان ثبت‌نام شده، پرداخت منابع سال ۱۴۰۴ تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شده و مطابق مصوبات این جلسه، سایر متقاضیانی که موفق به دریافت تسهیلات نشوند، پرونده آنها به سال جدید منتقل خواهد شد تا از بروکراسی بی مورد و آزار دهنده پیشگیری شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار