کد خبر: 1354424
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۴
مقام پیشین رژیم صهیونیستی: محاصره دریایی باعث عقب‌نشینی ایران نمی‌شود رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی اذعان کرد: محاصره دریایی باعث عقب‌نشینی تهران نمی‌شود.

جوان آنلاین: «دنی سیترینوویچ»، (Danny Citrinowicz) رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه با انتشار پیامی در رسانه اجتماعی خود در ایکس نوشت: ساده و روشن: این فرض که محاصره دریایی، رهبری فعلی ایران را مجبور به کنار گذاشتن برنامه هسته‌ای، زرادخانه موشکی و نیرو‌های منطقه‌ای خود خواهد کرد، به همان اندازه اشتباه است که این باور که حکومت ایران را می‌توان از هوا سرنگون کرد، یا اینکه ترور [آیت‌الله]خامنه‌ای منجر به تغییر معنادار حکومت خواهد شد.

به گزارش مهر، رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی در این خصوص اضافه کرد: انگار جنگ اخیر با ایران این را روشن نکرد: حکومت قرار نیست از مواضع اصلی خود عقب نشینی کند و اساسا خواسته‌های آمریکا را به عنوان فراخوانی برای تسلیم خود می‌داند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار