کد خبر: 1343501
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۴
کارشناس نظامی لبنانی: ایران قادر است ناو «لینکلن» آمریکا را غرق کند یک کارشناس امور نظامی لبنان از قدرت ایران برای غرق کردن ناو آمریکایی لینکلن و هشدار پنتاگون نسبت به درگیری نظامی با تهران خبر داد.

جوان آنلاین: اکرم سریوی کارشناس نظامی لبنانی تاکید کرد، هر درگیری نظامی مستقیم میان ایران و آمریکا به پیروزی جمهوری اسلامی ایران ختم خواهد شد.

به گزارش مهر، وی اضافه کرد: پنتاگون از میزان مخاطرات مرتبط با ورود به جنگ علیه ایران چه در سطوح خسارت های نظامی چه در بخش پیامدهای راهبردی در منطقه خبر دارد و به همین دلیل به ترامپ درباره تبعات این گزینه هشدار داده است.

سریوی بیان کرد: گزارش های نظامی از قدرت ایران برای هدف قرار دادن و غرق کردن ناو هواپیمابر آمریکایی آبراهام لینکلن حکایت دارند به ویژه آنکه تهران ذخایر موشکی گسترده و متنوعی دارد که می توانند حملات ویرانگری را انجام دهند.

وی گفت: این ناو بیشتر از ۲۰۰ موشک با خود ندارد اما ایران می تواند همزمان صدها موشک بالستیک، هدایت شونده پرتاب کند و حملات پهپادی انجام دهد. دکترین نظامی ایران بر پایه درگیری های کلاسیک مستقیم بنا نشده بلکه بر پایه خسته کردن دشمن و هدف قرار دادن نقاط ضعف آن به ویژه نیروی دریایی آمریکا که یک نماد راهبردی برای این کشور است قرار دارد. درگیری نظامی آمریکا با ایران بدون هزینه نخواهد بود بلکه آغازگر یک تحول راهبردی خطرناک در معادلات قدرت منطقه به شمار می رود که آمریکا تلاش دارد از آن دوری کند.

برچسب ها: لبنان ، جنگ لبنان ، امریکا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار