آخوند بلکفه، مدیرمرکز تخصصی مشکات اهل سنت گلستان از برگزاری آزمون ورودی مرکز تخصصی مشکات گلستان در گنبدکاووس، خبر داد. به گزارش جوان آنلاین: آخوند داود بلکفه، گفت: آزمون ورودی مرکز تخصصی مشکات اهل سنت استان گلستان روز دوشنبه مورخ ۲۰ بهمن ۱۴۰۴، ساعت ۹ صبح، با حضور جمعی از علمای اهل سنت در گنبدکاووس، برگزار خواهد شد.
مدیر مرکز تخصصی مشکات اهل سنت گلستان، با اشاره به اهمیت این آزمون، افزود: مرکز تخصصی مشکات گلستان با هدف تربیت دانش پژوهان و عالمان توانمند، ارتقای سطح علمی و تقویت بنیه پژوهشی و علمی طلاب مدارس علوم دینی فعالیت میکند.
آخوند بلکفه، با بیان اینکه توجه به آموزش تخصصی علوم دینی از برکات نظام اسلامی است، تصریح کرد: برگزاری این آزمون و حمایت از مراکز علمی اهل سنت، از ثمرات و برکات انقلاب اسلامی و نشاندهنده نگاه عادلانه و وحدتآفرین نظام به علما و نخبگان اهل سنت است.
وی، با اشاره به اینکه، حضور علمای اهل سنت در فرآیند برگزاری آزمون، موجب تقویت و ارتقای سطح علمی و تضمین کیفیت آموزشی خواهد شد، ابراز امیدواری کرد: با جذب طلاب مستعد و توانمند، این مرکز بتواند در مسیر تربیت عالمان آگاه، پایبند به سنت پیامبر اکرم(ص)، وحدت اسلامی و مؤثر در جهاد تبیین، نقشآفرینی شایستهای داشته باشد.