کد خبر: 1342049
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۸
تماس تلفنی وزیران دفاع روسیه و چین با موضوع ایران وزیران دفاع روسیه و چین در تماس تلفنی با یکدیگر به گفت‌و‌گو درباره ایران و ونزوئلا پرداختند.

جوان آنلاین: آندری بلوسوف، وزیر دفاع روسیه، در گفت‌وگویی با دونگ جون، وزیر دفاع چین، بر ضرورت رصد مداوم و تحلیل مشترک وضعیت امنیتی در ایران و ونزوئلا تأکید کرد.

به گزارش تسنیم، بلوسوف در این گفت‌و‌گو با اشاره به تحولات اخیر در مناطق مختلف جهان اظهار داشت که نمونه‌های ایران و ونزوئلا نشان می‌دهد وزارتخانه‌های دفاع روسیه و چین باید به‌طور مستمر شرایط امنیتی را بررسی کرده و برای اقدامات مناسب و هماهنگ آمادگی داشته باشند.

وی تأکید کرد که همکاری نزدیک میان مسکو و پکن در حوزه دفاعی، امکان ارزیابی دقیق‌تر چالش‌ها و تهدید‌های بالقوه را فراهم می‌کند و نقش مهمی در حفظ ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی دارد.

در این گفت‌و‌گو همچنین بر ادامه همکاری راهبردی نظامی میان روسیه و چین و تبادل منظم اطلاعات در حوزه امنیتی تأکید شد. وزیر دفاع چین نیز با استقبال از دیدگاه‌های مطرح‌شده، بر اهمیت هماهنگی و گفت‌وگوی مستمر میان دو کشور در رویارویی با تحولات پیچیده جهانی تأکید کرد.

برچسب ها: روسیه ، چین ، ایران
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار