کد خبر: 1335513
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۰۳:۴۰
نیم‌نگاه مدعی جدید به صدرنشینی
نبرد تمام‌عیار اونای امری با آموریم هفته هفدهم رقابت‌های لیگ برتر انگلیس که روز گذشته با برگزاری هشت دیدار آغاز شد
دنیا حیدری

 جوان آنلاین: هفته هفدهم رقابت‌های لیگ برتر انگلیس که روز گذشته با برگزاری هشت دیدار آغاز شد، امشب با برگزاری تنها یک دیدار پیگیری می‌شود که طی آن استون ویلا، میزبان منچستریونایتد است؛ تیمی که فرگوسن افسانه‌ای همین چند روز قبل گفت هوادارانش حداقل باید یک دهه دیگر منتظر باشند تا شاید بار دیگر رنگ قهرمانی آن را ببینند. درست برعکس استون ویلا که با پنج برد متوالی و شکست آرسنال صدرنشین ضمن ایجاد حاشیه امنیت برای خود در رده سوم جدول، چشم به جایگاه یاران پپ (رده دوم جدول) و صد البته توپچی‌های لندن دارد. 
اونای امری خوب می‌داند در هر بازی چه می‌خواهد، او با یک برنامه و پلن وارد میدان نمی‌شود، به همین دلیل هم است وقتی در همان دقیقه نخست بازی دروازه‌اش از سوی وستهم باز می‌شود، جای به هم ریختن چنان خود را جمع و جور کرده و حریف را تحت فشار قرار می‌دهد که گل تساوی روی اشتباه محرز مدافع حریف (گل به خودی) به تور دروازه وستهم می‌چسبد و دست آخر هم باوجود اینکه یک مرتبه دیگر عقب می‌افتد، بازی را با کامبکی دیدنی ۳ بر ۲ به پایان می‌برد. در واقع همین نگرش باعث شده استون ویلا طی هفته‌های اخیر با درو امتیاز‌ها خود را به بیخ گوش منچسترسیتی برساند و دومین باخت این فصل را به آرسنال تحمیل کند؛ حریفی که نگاهی گذرا به آمار بازی‌هایش نشان می‌دهد منچستریونایتد امروز اصلاً کار ساده‌ای ندارد، اما دست روبن آموریم برای این دیدار حساس چندان هم باز نیست و شاید همین مسئله است که باعث شده شیاطین سرخ در آستانه بازی هفته چهاردهم، با کسب ۲۶ امتیاز از هفت برد، پنج مساوی و چهار باخت، در رده ششم جدول حضور داشته باشند، آن هم با تفاضل گل بهتر نسبت به ساندرلند و لیورپول و تفاضل کمتر نسبت به کریستال پالاس. 
منچستر در بازی امشب نصیر مزراوی، کاسیمیرو، هری مگوایر، ماتیاس دلیخت، برایان امبئومو و آماد دیالو را به دلیل محرومیت و مصدومیت در اختیار ندارد، این در حالی است که استون ویلا تنها راس بارکلی، تایرون مینگز و جیدون سانچو را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد. بی‌تردید روبن آموریم در پی جبران تساوی پرگل هفته گذشته مقابل بورنموث است، اما کسب نتیجه مقابل استون ویلایی که این فصل خود را به عنوان مدعی قهرمانی معرفی کرده کار ساده‌ای نیست، خصوصاً برای شیاطین سرخ که هفته گذشته یک بار دیگر ثابت کردند توان حفظ نتیجه را ندارند!
کمتر کسی تصورش را می‌کرد استون‌ویلا این فصل خود را به جمع مدعیان قهرمانی برساند؛ تیمی که همین چند وقت پیش نه فقط برای کسب برد که برای زدن گل هم مشکل داشت، به طوری که بعد از پنج هفته این تیم در منطقه سقوط قرار گرفت و هواداران خواهان برکناری اونای امری شدند، اما سرمربی جوان استون ویلا هر بار فقط از صبر و اعتماد به کارش صحبت کرد و وعده روز‌های خوش آینده را داد، ولی کمتر کسی تصورش را می‌کرد قرار است این تیم با چنان تحولی روبه‌رو شود که با کسب ۱۰ برد در ۱۱ بازی، خود را به بیخ گوش من‌سیتی و آرسنال (تیم‌های رده دوم و اول جدول) برساند، اما در شرایطی که قبل از شروع فصل همه عملاً آرسنال و لیورپول را به عنوان مدعیان قهرمانی این فصل می‌دانستند، حالا با یک مدعی جدید مواجه شده‌اند؛ مدعی‌ای که امشب می‌تواند شیاطین سرخ را به چالش بکشد، خصوصاً که پای مورگان راجرز به گلزنی باز شده و می‌تواند خط دفاع نه چندان مستحکم یونایتد‌ها را که در ۱۳ بازی گذشته ۲۶ گل دریافت کرده آزار دهد، البته که آموریم هم خط حمله زهرداری دارد که تا به اینجای فصل با به ثمر رساندن ۳۰ گل عملکرد قابل توجهی داشند و می‌توانند نقش مهمی در نتیجه نهایی این دیدار حساس ایفا کنند، اما به شرط آنکه رشته‌های خط حمله منچستر را همچون بازی قبلی خط دفاع این تیم پنبه نکند.

برچسب ها: جام هفدهم ، لیگ ، انگلیس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار