کد خبر: 1326787
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۴
وزیر خزانه داری آمریکا: نمی‌خواهیم از نظر اقتصادی از چین جدا شویم وزیر خزانه داری آمریکا در مصاحبه‌ای اعلام کرد: نمی‌خواهیم از نظر اقتصادی از چین جدا شویم؛ البته باید خطرزدایی کنیم.

جوان آنلاین: اسکات بسنت وزیر خزانه داری آمریکا امروز یکشنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی فاکس نیوز اعلام کرد: تلاش چین برای اعمال محدودیت بر صادرات عناصر خاکی کمیاب، اشتباه بزرگی بود که این کشور را در برابر جهان قرار داد!

به گزارش مهر، وزیر خزانه داری آمریکا در ادامه ادعا کرد: ما اکنون حداکثر فشار را بر چین اعمال می‌کنیم و می‌توانیم تهدید تعرفه‌ها را در هر زمانی دوباره برقرار کنیم. چین شاهد کاهش تولید صنعتی بوده و به دلیل سیاست‌های دولت ترامپ، از بحران بزرگ املاک و مستغلات رنج می‌برد! آنها نشان داده‌اند که در بسیاری از زمینه‌ها شریک غیرقابل اعتمادی هستند!

اسکات بسنت سپس افزود: امیدوارم پس از توافق جدید با چین، بتوانیم بیشتر به پکن تکیه کنیم و نخواهیم که از نظر اقتصادی از آن جدا شویم، البته باید خطرزدایی کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار