کد خبر: 1321680
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۷
انهدام ۶ مخفیگاه داعشی دراستان نینوا عراق منابع عراقی اعلام کردند که نیرو‌های امنیتی این کشور در استان نینوا ۶ مخفیگاه داعشی را منهدم کردند.

جوان آنلاین: به نقل از شفق نیوز، منابع عراقی از دستگیری سرکرده داعشی در کرکوک خبر دادند.

به گزارش مهر، سازمان مبارزه با تروریسم عراق از انجام عملیات اطلاعاتی حساس بر اساس دستورات قضایی و با همکاری اداره کل دستگاه مبارزه با تروریسم سلیمانیه خبر داد واعلام کرد که این عملیات منجر به دستگیری یکی از سرکرده‌های داعشی در استان کرکوک شده است.

در بیانیه این سازمان آمده است: این تروریست سمت فرماندهی آنچه که به ولایت الفلوجه نامیده می‌شد را بر عهده و در «ولایت صلاح الدین» فعالیت داشته و علیه نیرو‌های امنیتی و شهروندان چندین فعالیت تروریستی انجام داده و پس از آن به استان سلیمانیه فرار کرده است.

از طرفی دیگر نیرو‌های عراقی با انجام رصد و کمین در منطقه مخمور در استان نینوا، ۶ مخفیگاه داعشی را منهدم کردند.

برچسب ها: داعش ، نینوا ، عراق
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار