کد خبر: 1308763
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۹
تعیین پاداش پای سکو و روشنگری‌های خارجی کمیته ملی المپیک 
همدلی علیه دشمن افتخار ورزش است تصویب پاداش مدا‌ل‌آوران در دو رویداد پیش‌روی بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی، مهم‌ترین موضوع مطرح شده در پنجاه و سومین نشست هیئت اجرایی کمیته‌ملی المپیک بود. 
شیوا نوروزی

 
جوان آنلاین: تصویب پاداش مدا‌ل‌آوران در دو رویداد پیش‌روی بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی، مهم‌ترین موضوع مطرح شده در پنجاه و سومین نشست هیئت اجرایی کمیته‌ملی المپیک بود. 
 
کاروان ورزش کشورمان در پاییز امسال باید در دو تورنمنت بازی‌های آسیایی جوانان بحرین و بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی در ریاض شرکت کند. به رغم شرایط سخت کشور در هفته‌های گذشته و تحت‌الشعاع قرار گرفتن آماده‌سازی و تمرینات تیم‌های ملی، کمیته ملی المپیک در تلاش است اهداف و برنامه‌ریزی‌های خود را پیش ببرد تا کاروان «سفیران امید» و کاروان «سفیران اقتدار» با بهترین تدارکات و بیشترین آمادگی راهی مسابقات شوند. 
 پاداش‌های ریالی
مهدی علی‌نژاد روز گذشته پس از اتمام این نشست، مصوبات هیئت‌اجرایی را در جمع خبرنگاران تشریح کرد. دبیرکل کمیته‌ملی المپیک مبالغ تعیین شده برای مدال‌آوران بازی‌های جوانان و کشور‌های اسلامی را اعلام کرد: «یکی از مصوبات مهم ما در این جلسه بحث پاداش پای سکوی جوانان آسیا و کشور‌های اسلامی بود. همانند ادوار گذشته جوایز اصلی توسط وزارت ورزش و طی مراسمی ویژه پرداخت خواهد شد، ولی کمیته ملی المپیک هم پرداخت پاداش پای سکو را در دستور کار دارد. این پاداش قبلاً به صورت دلاری و الان به صورت ریالی پرداخت می‌شود. براساس تصمیم گرفته شده مقرر شد پاداش این دوره از بازی‌های کشور‌های اسلامی نزدیک به پاداش‌های دوره قبلی این بازی‌ها باشد. برای بازی‌های ریاض، مدال‌آوران طلا، نقره و برنز به ترتیب ۲۰۰، ۱۰۰ و ۵۰ میلیون تومان پاداش دریافت خواهند کرد. بر این اساس، کادر سرپرستی و فنی تیم‌ها نیمی از پاداش را دریافت خواهند کرد. رئیس فدراسیون‌ها طبق تشخیص خود این جوایز را بین مربیان و سرپرست‌ها تقسیم می‌کند. برای بازی‌های جوانان بحرین نیز با در نظر گرفتن شرایط سنی ورزشکاران برای طلا ۱۰۰، مدال‌آوران نقره‌ای ۶۰ و برنزی ۴۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است. باید تأکید کنم که معادل دلاری جوایز نسبت به بازی‌های آسیایی جوانان ۲۰۱۳ افزایش یافته است. برای حضور در بازی‌های اسلامی به کسب سهمیه نیاز است و تا اوایل مهر این فرصت وجود دارد و هنوز نمی‌توان قطعی صحبت کرد. البته ما بررسی و جمع‌بند‌های لازم را انجام دادیم. حدوداً ۲۰۰ ورزشکار در ریاض خواهیم داشت و برای بازی‌های آسیایی جوانان نیز بین ۲۳۰ تا ۲۴۰ ورزشکار به بحرین اعزام خواهیم کرد.»
 یکسان‌سازی جوایز
دبیرکل کمیته به یکسان‌سازی جوایز تیمی و انفرادی اشاره داشت: «برای اولین بار جوایز نقدی تیمی و انفرادی در بازی‌های اسلامی و جوانان آسیا یکسان پرداخت خواهد شد. همچنین در گذشته ورزشکاری که بیش از یک مدال می‌گرفت، پاداشش نصف می‌شد، ولی در مصوبه ما تأیید شده پاداش‌ها یکسان پرداخت شود.»
 تجلیل از قهرمان ژیمناستیک
پرداخت هزینه درمانی به المپین‌ها، تجلیل از مهدی الفتی و انتخاب سرپرست کاروان بازی‌های ساحلی از دیگر مصوبات جلسه هیئت‌اجرایی بود: «در جلسه شورای المپیک آسیا مصوب شد بازی‌های ساحلی اردیبهشت‌ماه در شهر ساینا چین بعد از شش سال برگزار شود. به پیشنهاد رئیس کمیته ملی المپیک و تأیید اعضای هیئت اجرایی، آرش فرهادیان به عنوان سرپرست کاروان اعزامی انتخاب شد. همچنین دکتر شجیع هم به‌عنوان رئیس مرکز نظارت و ارزشیابی تیم‌های ملی کمیته المپیک انتخاب شد. اعضای هیئت اجرایی پرداخت هزینه‌های درمان المپین‌ها تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان را به تصویب رساندند. باید تأکید کنم یکی از اقدامات خوب هیئت اجرایی دعوت از مهدی الفتی، قهرمان ژیمناستیک آسیا بود. او اولین مدال طلای آسیا در این رشته را به دست آورد و یک حرکت به نام خود ثبت کرد. ضمن تجلیل از او پاداش ۱۰۰ میلیون تومانی به این قهرمان اهدا شد.»


 انتقاد از کمیسیون ورزشکاران 
مهدی علی‌نژاد از عملکرد ضعیف کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک انتقاد کرد: «دوره کمیسیون ورزشکاران آبان‌ماه به پایان خواهد رسید. این کمیسیون عملکرد لازم را نداشته و انسجام لازم بین اعضا وجود ندارد. امیدواریم در دوره بعدی این کمیسیون یکی از کمیته‌های فعال باشد.» دبیرکل کمیته ابراز امیدواری کرد با حمایت دولت بحث مشکلات بودجه فدراسیون‌ها مرتفع شود: «۱۰ درصد بودجه را هفته گذشته به فدراسیون‌ها پرداخت کردیم. مجموعاً تا اینجا ۴۳ درصد بودجه فدراسیون‌ها پرداخت شده و امیدواریم با کمک سازمان برنامه‌وبودجه و دولت محترم مشکلات مالی مرتفع شوند.»


 نامه تاریخی IOC
دبیرکل کمیته همچنین از همدلی اهالی ورزش در جنگ تحمیلی قدردانی کرد: «همدلی و یگانگی علیه دشمن مایه افتخار و مباهات جامعه ورزش است. همه یکصدا مقابل دشمن کودک‌کش ایستادند. ما هم در کمیته علاوه بر داخل در خارج هم دست به روشنگری زدیم. در نامه‌نگاری با کمیته بین‌المللی شرایط را اعلام کردیم و گفتیم حتی به ساختمان کمیته هم حمله شده است. البته خانم کاونتری، رئیس کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) یک نامه تاریخی به ما زد. او علاوه بر حمایت از ما، با کمیته ملی المپیک ایران ابراز همبستگی کرد، در حالی که دیگر سازمان‌های بین‌المللی سکوت کردند. در زمان جنگ وقتی با یکی از طرفین اعلام همبستگی می‌کنید، یعنی نشان داده‌اید که کدام طرف هستید. اقدام او شجاعانه بود و از او تشکر می‌کنم.»

برچسب ها: مدال آوران ، آسیا ، ورزش
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار