کد خبر: 1302964
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۸
ارتش رژیم اشغالگر درصدد ایجاد کریدور هوایی برای بازگرداندن مقامات این رژیم رسانه‌های عبری از اقدام ارتش رژیم صهیونیستی جهت ایجاد یک پل هوایی برای بازگرداندن چهره‌های مهم به اراضی اشغالی خبر دادند.

جوان آنلاین: مرکز پخش رژیم صهیونیستی گزارش داد که ارتش این رژیم در حال ایجاد پلی هوایی برای بازگرداندن شخصیت‌های مهم به اراضی اشغالی است.

وزیر حمل و نقل اسرائیل در این باره مدعی شد: خطر فرود هواپیما را نخواهیم داشت. بین ۱۰۰ هزار تا ۱۵۰ هزاراسرائیلی در خارج هستند و برای بازگرداندن آنها تلاش خواهیم کرد.

پیشتر کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد بیش از ۲۰۰ هزار صهیونیست به دلیل توقف پروازها در فرودگاه بن گوریون گرفتار هستند.

این کانال افزود: شرکت یسرائیر لغو تمام پروازهای داخلی و بین المللی را تا تاریخ ۳۰ ژوئن اعلام کرد.

اخیرا رژیم صهیونیستی تجاوزی را با حمله به برخی مراکز غیرنظامی، نظامی و هسته‌ای ایران انجام داد که در پاسخ به این تجاوزات، ایران حملات موشکی گسترده‌ای را علیه اراضی اشغالی انجام داد که اهداف حساس این رژیم را هدف گرفت و خسارت گسترده‌ای بر جای گذاشت. حملات همچنان ادامه دارد و حملات موشکی ایران خسارت‌های سنگینی را به تأسیسات رژیم صهیونیستی وارد کرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار