کد خبر: 1298307
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۱
نماینده ارشد سازمان هواپیمایی کشوری عربستان سعودی از پرواز سایر ایرلاین‌های این کشور به شهر فرودگاهی امام در آینده نزدیک خبر داد.

جوان آنلاین: به نقل از روابط عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، بر اساس هماهنگی به عمل آمده از سوی سازمان هواپیمایی کشوری ایران، شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) میزبان هیئت اعزامی سازمان هواپیمایی کشوری عربستان سعودی بود.

به گزارش مهر، مهره بن باسین بن مبرد المشری، نماینده ارشد سازمان هواپیمایی کشوری عربستان سعودی در پایان بازدید، گفت: هماهنگی‌هایی در دست انجام است که به‌زودی پرواز سایر ایرلاین‌های کشور عربستان سعودی نیز به شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) برقرار خواهد شد.

سعید چلندری، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، در این نشست که با حضور اعضای کمیته امنیتی و جمعی از مدیران فرودگاه در ساختمان مرکزی شهر فرودگاهی برگزار شد، اظهار کرد: فرودگاه امام خمینی (ره) به عنوان بخشی از شبکه پروازی بین‌المللی، همواره ایمنی و امنیت هوانوردی را اولویت قرارداده و از افزایش ارتباطات با دیگر کشور‌ها و برقراری پرواز‌های جدید استقبال می‌کند.

وی افزود: شهر فرودگاهی آمادگی لازم جهت افزایش پرواز‌ها و همکاری بیشتر با شرکت‌های هواپیمایی عربستان سعودی را دارد.

گفتنی است این بازدید در راستای تقویت ارتباطات طرفین در حوزه هوانوردی صورت گرفت و طی آن، فرآیند اعزام و پذیرش مسافر و بار در ترمینال‌های یک و سلام انجام شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار