کد خبر: 1285865
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۷
دولت آمریکا اعلام کرده‌است که از توقف کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند.

جوان آنلاین: به نقل از آناتولی، طبق گزارش‌ها، ایالات متحده از اقدام رژیم اسرائیل برای توقف کمک‌های بشردوستانه به غزه با این ادعا که توافق آتش‌بس جدید توسط حماس رد شده‌است، حمایت کرد.

به گزارش ایرنا، به گزارش هیل، بر اساس بیانیه شورای امنیت ملی، کاخ سفید از تصمیم رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از کمک رسانی به غزه حمایت کرده است.

«برایان هیوز» سخنگوی شورای امنیت ملی، بی‌توجه به کارشکنی‌های مداوم رژیم صهیونیستی در مسیر اجرای آتش‌بس، ادعا کرد: «اسرائیل از آغاز این دولت با حسن نیت برای اطمینان از آزادی گروگان‌ها مذاکره کرده است.»

وی مدعی شد: «با توجه به اینکه حماس نشان داده است دیگر علاقه‌ای به آتش بس از طریق مذاکره ندارد، از تصمیم آنها در مورد گام‌های بعدی حمایت خواهیم کرد.»

رژیم صهیونیستی بامداد یکشنبه، ساعاتی پس از پایان مرحله اول توافق آتش بس غزه، ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را متوقف کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار