کد خبر: 1284396
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۱
وزیر دفاع آمریکا امروز در مصاحبه‌ای اعلام کرد: نیرو‌های آمریکایی را در اوکراین مستقر نخواهیم کرد.

جوان آنلاین: به نقل از الجزیره، «پیت هگست» (Pete Hegseth)، وزیر دفاع آمریکا امروز یکشنبه در سخنانی اعلام کرد: پیشرفت قابل توجهی در برقراری صلح بین روسیه و اوکراین در حال وقوع است.

به گزارش مهر، وزیر دفاع آمریکا در مصاحبه با فاکس نیوز ادامه داد: امروز بیش از هر زمان دیگری به دستیابی به صلح بین اوکراین و روسیه نزدیک شده‌ایم. در جریان مذاکرات صلح روسیه و اوکراین موانعی بر سر راه وجود خواهد داشت. آمریکا بیش از هر کشور دیگری برای کمک به اوکراین سرمایه گذاری کرده است و اکنون زمان صلح فرا رسیده است. ما نیرو‌های آمریکایی را در اوکراین مستقر نخواهیم کرد و در این مورد بسیار صریح اظهارنظر کرده‌ایم.

«پیت هگست» در این مصاحبه افزود: ما از ارائه تضمین‌های امنیتی اروپا به اوکراین استقبال می‌کنیم. اینکه سران اروپایی تمایل خود را برای ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین اعلام می‌کنند، دلگرم کننده است. زلنسکی باید به مذاکرات بیاید؛ زیرا مشارکت اقتصادی با ما برای کشورش مهم است!

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار