کد خبر: 1278311
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۷
وزیر امور اقتصادی و دارایی سیاست دولت چهاردهم را میدان دادن به بخش خصوصی و نیز بهبود فضای کسب و کار دانست و افزود: باید به این سمت برویم که اقتصاد را بدون دخالت‌های دولت، بدون مدیریت دولتی و بدون اقتصاد دستوری بتوانیم به سمت بهبود فضای کسب و کار ببریم.

جوان آنلاین: عبدالناصر همتی سه شنبه شب دوم بهمن ۱۴۰۳ در گفت وگوی خبری افزود: سخنان امروز رهبر معظم انقلاب فصل‌الخطاب بود که بین بخش خصوصی و دولتی کدام یک می‌تواند پیشبرد اقتصاد کشور را هدایت کند و ایشان صراحتا فرمودند که باید به بخش خصوصی میدان داده شود.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: سیاست دولت چهاردهم هم میدان دادن به بخش خصوصی و از همه مهمتر بهبود فضای کسب و کار است. باید به این سمت برویم که اقتصادمان را بدون دخالت‌های دولت، بدون مدیریت دولتی و بدون اقتصاد دستوری بتوانیم به سمت بهبود فضای کسب و کار ببریم.

همتی افزود: هدف همه اینها دست‌یابی به رشد اقتصادی است، تجربه ما در سال‌های گذشته نشان داده که بستن مجوزها و با مدیریت دولتی واحدهای اقتصادی، رشد اقتصادی کشور کند می‌شود

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت:‌ فرمایشات رهبر معظم انقلاب باید از این به بعد با قدرت بیشتری پیگری شود و خودم را مکلف می دانم تا نکاتی که معظم‌له گفتند را از ابعاد مختلف پیگیری کنم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار