کد خبر: 1278168
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۱
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان البرز:
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان البرز گفت: ارتباط سازنده با نسل جوان یکی از پیش نیاز‌های مهم جهاد تبیین است.

حجت الاسلام والمسلمین محمد نعیمی در مراسم اختتامیه جشنواره فرهنگی ورزشی طلاب و روحانیون سپاه امام حسن مجتبی علیه السلام استان البرز که در سالن جلسات حوزه نمایندگی ولی فقیه سپاه امام حسن مجتبی (ع) برگزار شد، اظهار داشت: مخاطب شناسی و تدوین برنامه جهت ارتباط با گروه‌های سنی و صنفی مختلف یک ضرورت مهم در جهت ارتباط با نسل جوان و جهاد تبیین است.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره‌های فرهنگی، هنری و ورزشی در جهاد تبیین، افزود: استفاده از زبان فرهنگ و هنر و بهره گیری از ظرفیت تعاملی ورزش اهمیت ویژه‌ای در مقوله جهاد تبیین دارد که طلاب بسیجی باید به نحو شایسته از آن بهره گیرند.

حجت الاسلام  نعیمی با بیان اینکه بهره گیری از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی یک ضرورت در عصر حاضر و به ویژه در زمینه جهاد تبیین است، خاطرنشان کرد: حرکت در مسیر هوش مصنوعی به فرموده رهبر معظم انقلاب یک ضرورت مهم است و در این زمینه آحاد مختلف جامعه و به ویژه طلاب جوان بسیجی باید با اهتمامی خاص در زمینه آشنایی و اشراف بر این فناوری نوین گام بردارند.

برچسب ها: البرز ، کرج ، سپاه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار